Deze man creëerde een geïmproviseerde sneeuwschuiver met behulp van een grasmaaier en een doos van een TV van 50-inch

Janine image
door Janine

16 Januari 2020

Deze man creëerde een geïmproviseerde sneeuwschuiver met behulp van een grasmaaier en een doos van een TV van 50-inch
Advertisement

Sneeuw is leuk, toch? Velen van ons hebben ervan gedroomd als kinderen en vele anderen waardeerden het echt, afhankelijk van de plaatsen waar ze woonden. Volwassenen of kinderen - we houden allemaal van sneeuw! We moeten erbij zeggen dat sneeuw naast plezier ook veel overlast met zich meebrengt, waar niet iedereen blij mee is. Na een zware sneeuwval kan bijvoorbeeld een schop en zelfs een sneeuwschuiver handig zijn om de oprit of de stoep voor de winkels vrij te maken. Degenen die echter leven op plaatsen waar de winters streng zijn en sneeuw aan de orde van de dag is, weten heel goed dat er verschillende trucs zijn om het leven tijdens het koudere seizoen te vergemakkelijken. Deze man had bijvoorbeeld geen sneeuwschuiver toen hij naar zijn nieuwe huis in Pennsylvania verhuisde. Destijds had hij alleen een schop, maar hij besefte al snel dat het niet voldoende zou zijn om alle sneeuw van zijn oprit te verwijderen. Maar hij kreeg een idee.

via Time

Advertisement
Facebook / Kaitlynn Schill

Facebook / Kaitlynn Schill

Jonathan Schill had niet de juiste middelen om de sneeuw van zijn oprit te verwijderen, maar hij gaf niet op. De man bedacht de truc van de eeuw, die meer dan 200.000 keer online is bekeken en gedeeld.

Zoals gezegd had Schill geen sneeuwschuiver, maar hij had wel een grasmaaier - een grote, waar je op rijdt, niet zo een die je moet duwen. Het lijkt misschien onmogelijk om een ​​grasmaaier te gebruiken om sneeuw te verwijderen, maar de man heeft aangetoond dat met een beetje inventiviteit alles mogelijk is. En ook effectief. Schill gebruikte de grasmaaier als basis om een ​​geïmproviseerde sneeuwschuiver te maken. De man had kennelijk een zeer resistente kartonnen doos bewaard waar kort daarvoor een 50-inch tv in had gezeten. Met een beetje vindingrijkheid bond de man de doos aan de voorkant van de maaier en gebruikte deze om de sneeuw uit de oprit te vegen. In de video kun je zien hoe deze geïmproviseerde methode uiterst nuttig en efficiënt was!

Advertisement
Wikimedia / nycmstar

Wikimedia / nycmstar

Veel mensen hebben ontzettend positieve reacties geplaatst op het Facebook-bericht gedeeld door Schill's vriendin. Iemand schreef bijvoorbeeld: "Het was heel slim om een soortgelijk idee te bedenken." Een ander zei: "Ok ... Wie heeft er nog een sneeuwschuiver nodig?!".

We kunnen het alleen maar eens zijn. Hoewel een sneeuwschuiver waarschijnlijk preciezer zou zijn, zal deze geïmproviseerde versie de klus zeker klaren.

Snowplowing with lawn mower and 50” tv box! Gets the job done!

Pubblicato da Kaitlynn Schill su Sabato 30 dicembre 2017
Advertisement