Een jongen in quarantaine stuurde zijn hond om chips te kopen in de winkel aan de overkant

Janine image
door Janine

27 Maart 2020

Een jongen in quarantaine stuurde zijn hond om chips te kopen in de winkel aan de overkant
Advertisement

Dit zijn moeilijke dagen, die van de quarantaine, aangezien een groot deel van de wereld worstelt met de exponentiële verspreiding van het Coronavirus. Er zijn veel landen waar mensen niet naar buiten mogen, behalve voor bewezen en essentiële behoeften, om sociale contacten en grotere besmettingen te voorkomen. In een situatie als deze moet iedereen zijn steentje bijdragen, maar het is niet altijd gemakkelijk om je dagen veilig binnenshuis door te brengen.

Gelukkig zijn er zo nu en dan, te midden van zoveel negatief nieuws, ook berichten die je een beetje aan het lachen maken. Antonio Munoz is een van de vele mensen die zich in quarantaine thuis bevindt en op de derde dag van isolatie had hij zo’n trek in Cheetos, zijn favoriete chips. Omdat hij in isolement zat, vond hij een ingenieuze en leuke manier om aan zijn zak chips te komen en aan zijn verlangens te voldoen.

Advertisement

Om hem te helpen zijn missie te volbrengen schoot een heel bijzondere “koerier” hem te hulp. Over wie hebben we het? Zijn chihuahua! Je leest het goed: de jongen besloot, om zichzelf niet bloot te stellen aan de risico's van besmetting, zijn vertrouwde hond te sturen om chips te kopen in de winkel aan de overkant van de straat. Om dit te doen, bevestigde hij een briefje voor de winkelier op de halsband van zijn trouwe viervoeter, waaraan hij een bankbiljet toevoegde.

Advertisement
Antonio Muñoz/Facebook

Antonio Muñoz/Facebook

«Hallo winkelier. Geeft u alstublieft oranje Cheetos aan mijn hond, niet de rode, die zijn te pittig. Er zitten 20 peso's aan de halsband. Wees voorzichtig: hij bijt als hij niet goed wordt behandeld. Je buurman.”

Een paar eenvoudige en grappige woorden waarmee de chihuahua de aankoop in opdracht van zijn menselijke vriend met gemak kon voltooien. Hoewel ze aanvankelijk een beetje aarzelde, slaagde de hond erin haar taak perfect uit te voeren, zoals blijkt uit enkele foto's die Antonio maakte toen ze naar huis terugkeerde met de felbegeerde zak chips tussen zijn tanden.

Antonio Muñoz/Facebook

Antonio Muñoz/Facebook

Een grappige gebeurtenis, temidden van de vele moeilijkheden waarmee de wereld wordt geconfronteerd vanwege Covid-19. Voor gecompliceerde momenten zijn immers creatieve en ingenieuze oplossingen nodig: we hopen dat deze behulpzame viervoeter de juiste beloning heeft gekregen!

Antonio Muñoz/Facebook

Antonio Muñoz/Facebook

Advertisement