Een jongen in quarantaine ziet een jong meisje dansen op het dak en stuurt haar zijn nummer met een drone - Curioctopus.nl
x
Een jongen in quarantaine ziet een jong…
Het museum is gesloten vanwege de pandemie: Vincent Van Goghs Nu India in quarantaine is geplaatst, maken duizenden zeeschildpadden ongestoord hun nest: naar schatting 60 miljoen eieren

Een jongen in quarantaine ziet een jong meisje dansen op het dak en stuurt haar zijn nummer met een drone

01 April 2020 • Door Janine
3.009
Advertisement

In tijden van gedwongen quarantaine lijken de dagen thuis allemaal hetzelfde. Dus om het dagelijks leven wat op te vrolijken, moet je ingenieus zijn en je creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken. Afspraken, gezelligheid, avonden met vrienden en partners: het is er niet meer bij, en dat is zeker niet goed voor je sociale leven.

Jeremy, een single jongen uit Brooklyn, weet het goed, maar hij had nooit gedacht dat zijn quarantaine de perfecte gelegenheid zou worden om een meisje te ontmoeten en een date met haar te hebben. Allemaal op een heel bijzondere manier, zozeer zelfs dat het verhaal van deze twee jonge mensen een symbool is geworden van liefde, romantiek en versieren in tijden van het Coronavirus.

Toen Jeremy een meisje zag dansen op het dak van een gebouw vlakbij het zijne, was hij er letterlijk door gefascineerd. Natuurlijk: het was niet de klassieke "liefde op het eerste gezicht", gezien de afstand tussen de twee, maar dit weerhield de jongen er niet van om naar haar te zwaaien, dat gelukkig beantwoord werd door het jonge meisje.

Niet tevreden, besloot Jeremy dat hij haar wilde leren kennen. Daarom nam hij, met creativiteit en romantiek, zijn drone, plakte er een briefje op met "Schrijf me" en zijn telefoonnummer erop, en wachtte op de reactie van zijn buurvrouw.

Advertisement

Onnodig de verbazing te beschrijven van Tori, het meisje uit het tegenoverliggende gebouw, het "doelwit" van Jeremy's hofmakerij. De strategie werkte en na een eerste moment van verbazing antwoordde de jonge vrouw op de jongen.

Zo begon een werkelijk unieke relatie op afstand. De volgende dag nodigde Jeremy Tori zelfs uit voor een etentje, strikt volgens de regels van sociale afstand.

Het meisje ging naar het dak, hij op het balkon en met twee tafels, een glas wijn en hetzelfde gerecht, de twee aten samen in een videogesprek en brachten een gedenkwaardig moment door.

Advertisement

Een romantische en originele eerste afspraak die laat zien hoe mensen, temidden van de pijn van een historisch moment waarin we ons allemaal een beetje ver weg voelen, de wereld weet te laten glimlachen met hun gebaren van creativiteit en nabijheid.

We hopen dat deze twee jonge mensen elkaar snel echt kunnen ontmoeten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt