Het isolement doorbrengen in een camper in het bos: de groene keuze van een jonge Italiaan die in de natuur wil wonen

door Janine

18 April 2020

Het isolement doorbrengen in een camper in het bos: de groene keuze van een jonge Italiaan die in de natuur wil wonen
Advertisement

Er zijn mensen die geboren lijken te zijn om buitengewone avonturen te beleven en die zich door niets laten stoppen, zelfs niet door een Coronavirus-epidemie. Yari Ghidone is een 27-jarige jongen uit Turijn die, ruim voor het uitbreken van deze pandemie, had besloten zijn leven te veranderen door zich volledig toe te leggen op reizen en de natuur. Met zijn trouwe camper heeft Yari vele kilometers afgelegd en plaatsen van ongeëvenaarde charme bereikt. Door de lockdown in Italië veroorzaakt door het Coronavirus, bevond Yari zich in Sestriere, in Piemonte, waar hij besloot te blijven met respect voor de opgelegde beperkingen. Zijn dagen lijken erg lang en zijn verblijf off-road leverde hem ook een boete op van 112 euro - maar als dit de "prijs van vrijheid" is, zei hij dat hij het ervoor over had!

via Mount Live

Advertisement

Hoewel zijn dagen in volledige eenzaamheid worden doorgebracht, lijken de ongerepte landschappen die hem omringen echt de moeite waard: de sterrenhemel, schone lucht, ongerepte natuur... een echte isolatie, waarvan de jongen dagelijks getuigt met prachtige foto's op zijn Instagram-pagina.

Advertisement

Een levensstijl waar Yari in het verleden voor koos, toen hij ongeveer 20 jaar oud was, en alleen vertrok voor een avontuurlijke roadtrip op Corsica, met zijn onafscheidelijke Cherie, een lieve honingkleurige hond. De jongen uit Turijn lijkt daarom wel gewend te zijn om alleen te reizen en deze quarantaine, hoewel symbolisch en in feite een moeilijk te overwinnen periode, is voor Yari een extra periode alleen in de natuur.

Yari, altijd respectvol voor de natuur en de omgeving, verplaatst zich alleen als het nodig is; daarnaast plaatste hij zonnepanelen op het dak van zijn camper en zorgt hij er elke dag voor om het afval te scheiden.

Source:

Yari Ghidone

Advertisement