Een bar gebruikt gigantische teddyberen om de afstand tussen tafels te vergroten

Janine image
door Janine

30 Juli 2020

Een bar gebruikt gigantische teddyberen om de afstand tussen tafels te vergroten
Advertisement

De Coronavirus-epidemie die de wereld in 2020 trof, heeft niet alleen de meest voor de hand liggende signalen achtergelaten op de gewoonten van elke burger, maar ook op de economie van individuele landen. Een groot aantal bedrijven moest gedurende enkele maanden tijdelijk sluiten, met schade die in sommige gevallen onomkeerbaar bleek. Er zijn mensen die hun bedrijf hebben gesloten en degenen die iets proberen uit te vinden om te heropenen met respect voor de veiligheidsrichtlijnen. Een bar in Parijs heeft bijvoorbeeld een leuke truc gevonden om de tafels buiten op afstand te plaatsen: gigantische teddyberen zitten tussen de ene tafel en de andere om "alternatieve" afstand te bieden.

via Twitter / Lorenzo The Cat

Advertisement

De foto van de teddyberen in deze bar in Parijs is viral gegaan, en veel andere restaurants gebruiken nu soortgelijke oplossingen. Het belangrijkste is dat elke klant minimaal 1,5 m van de ander verwijderd is; elke teddybeer heeft precies deze belangrijke taak.

Advertisement

Heute mal so ,, Abstandsnachvermessung“

Pubblicato da Cafe & Konditorei Rothe su Sabato 9 maggio 2020

Ook op andere plaatsen lijkt het een noodzakelijke trend te zijn geworden: in dit café, in Schwerin, in Duitsland, dragen klanten hoeden met rubberen tubes die in zwembaden worden gebruikt om te voorkomen dat mensen te dicht bij elkaar zitten. Ook in andere bars zijn teddyberen gespot, maar ook enkele gorilla's die tussen de tafels zitten om te proberen de juiste afstand te houden.

Het "gewone" leven hervatten zal niet gemakkelijk zijn, maar je moet ergens beginnen: deze bars doen hun best!

Advertisement