Een beer probeert een meisje te "knuffelen" tijdens een excursie: ze blijft kalm en maakt een selfie - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een beer probeert een meisje te "knuffelen"…
12 advertentiecampagnes die opvielen door de genialiteit en de effectiviteit van de communicatie 13 beroemdheden die buitengewone overeenkomsten vertonen met historische figuren uit het verleden

Een beer probeert een meisje te "knuffelen" tijdens een excursie: ze blijft kalm en maakt een selfie

Door Janine
1.798
Advertisement

Er zijn dieren die op het eerste gezicht een oncontroleerbaar gevoel van tederheid en schattigheid opwekken, ook omdat ze misschien geassocieerd worden met "speelse" contexten of verbonden zijn met kinderen. Beren horen hier ongetwijfeld bij, hoewel het vinden van een echte, van vlees en bloed, zeker geen ontspannende ervaring is. We zijn er zeker van dat maar weinigen kalm zouden kunnen blijven als ze een van deze enorme zoogdieren zagen verschijnen terwijl ze een rustige wandeling in de natuur maakten.

Als de beschreven situatie je al een beetje ongerust heeft gemaakt, weet dan dat dit precies is wat er is gebeurd met een groep excursionisten in Mexico, terwijl ze aan het wandelen waren in het Chipinque Park van San Pedro Garza Garcia. De idyllische situatie, tussen natuur, landschap, zuivere lucht en fysieke activiteit, werd “verstoord” door een totaal onverwachte ontmoeting, waarbij iedereen gelukkig kalm bleef.

Beren - we weten het inmiddels - weten soms hoe ze echte "grappenmakers" moeten zijn. Het zijn van nature zeer nieuwsgierige dieren en hoewel aanvallen op mensen niet erg vaak voorkomen, kan hun kracht hen er in bepaalde omstandigheden zeker toe brengen de mensen tegenover hen pijn te doen. Om deze reden is het altijd noodzakelijk om kalm te blijven voor het geval je een beer tegenkomt, door hem niet te storen, vooral als hij welpjes om zich heen heeft, net zoals het niet nodig is om in paniek weg te rennen of te proberen hem te voeren.

In het licht van dit alles kunnen we zeggen dat de hoofdrolspeelster van de video die tijdens de excursie naar Mexico was opgenomen redelijk goed reageerde, nadat, wie weet waarom, de zwarte beer die haar benaderde, haar had “uitgekozen”. Nieuwsgierig en volhardend, snuffelde het dier verschillende keren en probeerde de jonge vrouw te "omhelzen", die door de spanning duidelijk heel intense minuten beleefde.

Advertisement

In feite stond de beer op zijn achterpoten, bereikte praktisch de hoogte van het hoofd van het meisje en snuffelde aan haar haar. Het was zeker niet gemakkelijk voor haar om stil te blijven staan, terwijl de groep mensen haar vertelde om niet in paniek te raken. Gelukkig lukte het haar, en lukte het haar zelfs, misschien door wat onvoorzichtig te zijn, om een ​​selfie te maken met het wilde dier achter haar.

Selfie en gedrag terzijde, besloot de zeer nieuwsgierige beer uiteindelijk dat hij tevreden was dat hij “kennis had gemaakt” met de groep wandelaars, en langzaam vertrok hij, waardoor de mannen en vrouwen die de episode hadden meegemaakt nogal geschokt achterbleven. Een verhaal om te vertellen, voor een wandeling die is uitgegroeid tot een echte persoonlijke ervaring, oog in oog met de natuur!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt