Ze laten haar kipnuggets eten terwijl ze dronken is: het veganistische meisje geeft haar vrienden aan bij de politie - Curioctopus.nl
x
Ze laten haar kipnuggets eten terwijl…
18 ouders delen de absurde en grappige redenen waarom hun kinderen huilen 16 haltes die zo creatief en origineel zijn dat je bijna hoopt dat de bus niet langs komt

Ze laten haar kipnuggets eten terwijl ze dronken is: het veganistische meisje geeft haar vrienden aan bij de politie

03 Februari 2021 • Door Janine
1.442
Advertisement

Veganisten moeten goed opletten dat het voedsel dat ze eten geen sporen van vlees en afgeleide producten bevat: dankzij de etiketten of het vragen om informatie kunnen ze alle eventuele twijfels wegnemen. Hetzelfde gebeurt echter niet als je iets moet eten dat door iemand anders is besteld: weet je zeker dat het veganistisch is? Een 24-jarig veganistisch meisje vertelt het onaangename verhaal waarin ze de hoofdrolspeler was. 

via: reddit

In een bericht op Reddit legt het meisje de dynamiek van het verhaal uit:

“Ik ben veganist, en al ruim 10 jaar. Ik heb geen vlees gegeten sinds ik ongeveer 3-4 jaar oud was, sinds ik de oorsprong ervan ontdekte. Dit is geen geheim en iedereen in mijn leven weet en respecteert het, tenminste dat dacht ik. Ik was op een feestje en, ik geef het toe, ik was dronken. Mijn vrienden dachten dat het leuk zou zijn om me voor de grap kipnuggets te voeren. Ik controleerde voordat ik ging eten en vroeg "zijn ze veganistisch?" Mijn vrienden antwoordden: "Ja, ze zijn plantaardig" (een veganistische kip maar zonder kip)." 

"Ik kwam er de volgende dag achter toen mijn zus me een sms stuurde en zei dat ik het verhaal op Snapchat van mijn vrienden moest bekijken. In het verhaal lieten ze de verpakking nuggets zien en gaven me er een. Daarna lachten ze me uit en deden alsof ze mij waren en ik erachter kwam dat ik vlees at. Ik maakte een schermopname van de video en bracht die naar de politie wegens geknoei met voedsel, en nu worden 3 van mijn (ex) vrienden beschuldigd. Ze denken allemaal dat ik overdreven reageer op een onschuldige grap. Naar mijn mening maakten ze misbruik van mijn staat van dronkenschap en vernederden ze me in het openbaar. Volgens hen was het maar een grap."

Vrienden maakten gebruik van de staat van het meisje, respecteerden haar keuzes niet en filmden alles. Kan dit een grap worden genoemd? 

Tags: GrapjesAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt