Er ontstaat een diep gat in de straat en de gemeente repareert het niet: de bewoners planten er een boom in

Janine image
door Janine

18 Februari 2021

Er ontstaat een diep gat in de straat en de gemeente repareert het niet: de bewoners planten er een boom in
Advertisement

Gaten in de weg zijn een probleem dat door veel realiteiten over de hele wereld wordt gedeeld. Denk er maar eens over na: rijden op een weg die perfect, glad en vrij van onregelmatigheden is, is vrij zeldzaam, ook waar we dat het minst zouden verwachten. De bewoners van Diamond Creek weten er alles van, een wijk in de Australische stad Melbourne waar sinds enige tijd een gat in het midden van de weg is ontstaan ​​dat steeds hinderlijker en gevaarlijker wordt.

Na verschillende meldingen aan de lokale autoriteiten en verzoeken om de scheur zo snel mogelijk te herstellen, kwam de reparatie te laat en daarom besloten mensen in actie te komen, met een even symbolisch als ongebruikelijk gebaar. Hun idee ging in korte tijd de wereld rond en we weten niet of we het een geniaal idee of een ietwat gekke actie moeten noemen. 

via News 18

Advertisement
John James/Twitter

John James/Twitter

Het gat was er, en had al voor tal van ongemakken gezorgd voor de bewoners, waaronder verschillende beschadigde auto's. Gezien het gebrek aan antwoorden van de lokale autoriteiten, dachten de mensen van Diamond Creek erover om een ​​doe-het-zelf "plan" in te voeren. Dus, gewapend met alles wat ze nodig hadden, plantten ze een mooi boompje midden in het gat.

Door de foto van hun werk van "verfraaiing" en reparatie van het gat te delen, gingen de bewoners van dit gebied snel viraal, en het verhaal kwam onder ieders aandacht, zelfs degenen die zich tot op dat moment niet snel genoeg hadden getoond om voor de reparatie te zorgen.

Omdat het een erg drukke weg was, was het in veiligheid brengen van het gat zeer urgent, en met deze boom dacht men dat in ieder geval de automobilisten daar iets zouden hebben opgemerkt, om te voorkomen in onaangename situaties terecht te komen. 

Advertisement
John James/Twitter

John James/Twitter

De gemeente en de verschillende instanties die met de reparatie zijn belast, hebben van hun kant voortdurend de verantwoordelijkheid op anderen geschoven, daarom is het gat daar gebleven ​​en met de dag groter geworden. Over de kwestie van de boom hebben de autoriteiten zich niet uitgesproken.

Een snelle oplossing "van hogerhand”” krijgen kan immers lang duren, en daarom hebben de inwoners van de Australische buurt een originele, in sommige opzichten ingenieuze en een beetje gekke manier bedacht om hun aandacht te trekken. En we zijn er zeker van dat ze er, gezien de verspreiding van de foto, volledig in zijn geslaagd. Het enige dat overblijft voor hen is wachten...

Wat denk je? Hebben ze er goed aan gedaan of niet? 

Advertisement