x
Deze 23-jarige vrouw heeft al 11 kinderen:…
Waarom praten we in de politiek over links en rechts? Het verhaal van de twee uitdrukkingen die misschien niet iedereen kent 15 trappen die zo bedrieglijk waren dat ze mensen perplex achterlieten

Deze 23-jarige vrouw heeft al 11 kinderen: “Hier blijft het niet bij, ik wil er meer"

21 Februari 2021 • Door Janine
7.081
Advertisement

Voor veel ouders betekent het hebben van zelfs maar één kind dat ze een flinke verandering in hun dagelijkse gewoonten ervaren, een constante en vaak vermoeiende toewijding. Natuurlijk: de voldoeningen zijn talrijk, maar stel je voor dat je elke dag met 11 kinderen te maken hebt en dat je pas 23 jaar bent.

Als je denkt dat een dergelijke situatie misschien behoort tot een manier om het gezin op te vatten dat verband houdt met het verleden, dan heb je het mis, want het verhaal van de jonge Christina Ozturk bewijst precies het tegendeel. Op 23-jarige leeftijd heeft deze Russische vrouw al elf kinderen en ze is nog niet tevreden met het kleine record dat ze heeft behaald. Wat is haar plan en dat van haar man Galip? Er minstens 100 te krijgen! 

via: Mirror

Voor Christina en Galip was het, toen ze elkaar ontmoetten, liefde op het eerste gezicht. Hoewel de man 56 jaar is, is het leeftijdsverschil nooit een probleem geweest. De twee kregen onmiddellijk een benijdenswaardige feeling. Hoewel de zakenman, eigenaar van een prestigieus hotel in de Georgische stad Batumi (bijgenaamd het "Las Vegas van de Zwarte Zee") al volwassen kinderen had, besloot hij samen met Christina dat hij de familie zou uitbreiden.

Als je je afvraagt ​​hoe het kan dat een vrouw van die leeftijd al zoveel kinderen heeft, weet dan dat Christina maar één van de elf baby's heeft gebaard, Vika. De anderen werden door draagmoeders op de wereld gezet: genetisch behorend tot haar en Galip, maar door andere vrouwen gedragen. 

Advertisement

Het is precies op deze manier dat het koppel nog meer kinderen wil opvoeden. Ook al hebben ze later toegegeven dat het getal 100 een grap was, zullen ze zeker niet stoppen bij 11. Christina en Galip kiezen de moeders heel zorgvuldig uit, na een grondige kennismaking met de vrouwen die de zwangerschap zullen voltooien. 

"We zijn nog niet klaar om te zeggen hoeveel we er uiteindelijk zullen hebben", zei Christina "maar we zullen niet stoppen, alles op zijn tijd". En volgens wat de twee ouders hebben gezegd, zouden ze bereid zijn honderdduizenden euro's uit te geven om hun kinderen door middel van een draagmoeder te krijgen. Elke surrogaatzwangerschap kost hen in feite ongeveer 8.000 euro. 

Hoewel de dagelijkse moeilijkheden om met al deze kleine kinderen om te gaan niet ontbreken voor Christina, zoals ze laat zien op haar zeer populaire Instagram-account, hadden zowel zij als haar man niet gelukkiger kunnen zijn. 

Advertisement

Het enige dat overblijft is afwachten met hoeveel kinderen deze superfamilie zal uitbreiden... 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt