Een jongen doet een DNA-test en ontdekt dat hij 8 broers en zussen heeft: een van hen was zijn klasgenoot

Janine image
door Janine

02 Maart 2021

Een jongen doet een DNA-test en ontdekt dat hij 8 broers en zussen heeft: een van hen was zijn klasgenoot
Advertisement

Er zijn verhalen die in eerste instantie te absurd lijken om waar te zijn, maar die in plaats daarvan 100% deel uitmaken van de werkelijkheid, hoe buitengewoon ze ook mogen lijken. Zave Fors, de jongen over wie we je gaan vertellen, laat dit perfect zien: het verhaal dat hij heeft meegemaakt heeft letterlijk zijn leven veranderd, waardoor hij en iedereen die hem kende sprakeloos achterbleven.

De reden is snel gezegd: stel je voor dat je jarenlang naar school gaat met wat jij denkt dat een eenvoudige klasgenoot is, maar in werkelijkheid blijkt het een broer te zijn. Best indrukwekkend, toch? En alsof deze ontdekking nog niet genoeg was, heeft Zave na zijn klasgenoot maar liefst 8 tot dan toe onbekende broers en zussen opgespoord!

via Mirror

Advertisement

https://www.mirror.co.uk/news/us-news/man-whose-dad-sold-sperm-23207306 Man whose dad sold his sperm '500 times' terrified of matching sibling on Tinder

Pubblicato da Coparents.co.uk su Martedì 6 aprile 2021

Opgevoed door een alleenstaande moeder, heeft deze 24-jarige jongen altijd geweten dat hij werd verwekt dankzij in-vitrofertilisatie, ook al had hij nooit gedacht de ontdekkingen die hij deed te doen, en dat maakte zijn verhaal over de hele wereld bekend.

Dankzij Ancestry DNA kon Zave de identiteit van zijn vader achterhalen. Op dat moment ontdekte hij ook dat de man zijn sperma honderden keren had gedoneerd in een tijdsbestek van 10 jaar. Het was dus duidelijk dat de jongen een onnoemelijk aantal onbekende halfbroers of halfzussen had kunnen hebben.

En ongelooflijk genoeg, was zijn schoolvriend een van hen. Daron McClennan-Colon wist, net als Zave, dat hij op dezelfde manier was verwekt als de 24-jarige, maar de echte verrassing kwam, nadat ze hem hadden opgespoord, toen de twee ontdekten dat ze op dezelfde middelbare school hadden gezeten. En na Daron zijn er nog 7 andere broers en zussen “gearriveerd”, ook terug te voeren op hun genetische verleden. Twee van hen wonen zelfs op korte afstand van elkaar.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"Als ik op zoek ben naar nieuwe kennissen, bijvoorbeeld op Tinder, heb ik niet langer de zekerheid dat ik niet verwant ben met de mensen met wie ik omga - merkte de jongen op - dit alles heeft een enorme impact gehad op mijn sentimentele en sociale leven." Het moet zelfs behoorlijk schokkend zijn om te weten dat er mogelijk tientallen broers en zussen op de wereld zijn die elkaar niet kennen.

Toen ze zichzelf voorstelden, eerst via sociale media en daarna persoonlijk, ontdekten Zave en zijn broer Daron dat ze echt veel dingen gemeen hebben, van uiterlijk tot karakter. En hetzelfde gebeurde met de anderen. "Het was alsof ik met een andere versie van mezelf praatte, mijn broers en zussen zijn geweldige mensen", zei hij en verzekerde dat hij zou doen wat hij kon om een ​​stabiele en blijvende band te creëren.

Een werkelijk ongelooflijk verhaal, daar bestaat geen twijfel over. Hoe zou jij je gevoeld hebben in de plaats van deze jongen? Zou je blij zijn of op een bepaalde manier angstig?

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Advertisement