Een vrouw bevalt van haar neefje als draagmoeder voor haar homoseksuele broer - Curioctopus.nl
x
Een vrouw bevalt van haar neefje als…
15 badkamers die zo extravagant zijn, dat mensen die ze hebben geobserveerd perplex waren Becerrillo: de angstaanjagende oorlogshond, wapen van de Spaanse veroveraars

Een vrouw bevalt van haar neefje als draagmoeder voor haar homoseksuele broer

05 Maart 2021 • Door Janine
1.794
Advertisement

Er zijn stellen die ernaar verlangen om ouders te worden, maar dit biologisch niet kunnen. Anthony Deegan en zijn partner Ray Williams zijn een van die stellen: hun grootste wens was om hun gezin uit te breiden, maar de obstakels die ze tegenkwamen voordat hun droom uitkwam, waren talrijk. Het echtpaar, dat in Manchester in het Verenigd Koninkrijk woont, probeert al meer dan een jaar tevergeefs de juiste vrouw te vinden om als hun draagmoeder te fungeren. Toen ze op het punt stonden de hoop te verliezen, bood Anthony's zus - Tracey - aan hun baby te baren.

via: dailymail

Anthony en Ray zijn al jaren op zoek naar een draagmoeder, vertrouwend op een vereniging, maar hebben nooit de juiste persoon gevonden. Tracey is 42 jaar oud en hoewel ze al moeder is van 6 kinderen en daarom meerdere zwangerschappen heeft gehad, besloot ze haar broer te helpen vader te worden. Het echtpaar had deze mogelijkheid nooit overwogen: ze wilden de vrouw die al 6 zwangerschappen had gehad geen last bezorgen, maar het was precies Tracey die het voorstelde. "Ik had het al twee keer voorgesteld, maar ze hadden erom gelachen... Na de derde keer vertelde ik ze dat ik heel graag hun baby wilde dragen."

De man van Tracey aarzelde, hij vond de vrouw te oud om nog een zwangerschap te voltooien, maar het paar accepteerde en dat betekende veel voor Tracey: haar broer vertrouwde haar. Zo begon het avontuur van dit gezin, dat ook met moeilijke economische problemen te kampen had: het paar vroeg om een ​​lening om drie cycli van in-vitrofertilisatie te financieren en gelukkig werd Tracey aan het einde van de derde cyclus zwanger.

Advertisement

Voor in-vitrofertilisatie werden twee anonieme eiceldonoren en de zaadcellen van beide ouders gebruikt, die ervoor kozen niet te weten wie van de twee de biologische vader van de kleine Theo was: beiden beschouwen zichzelf in feite als volwaardige vaders.

Anthony zegt over de gebeurtenis: "We kunnen Tracy nooit genoeg bedanken voor wat ze voor ons heeft gedaan. We zijn zo trots op haar dat ze in deze situatie tussenbeide is gekomen en ons heeft geholpen met onze droom om een ​​gezin te stichten!". Zowel de zwangerschap als de bevalling verliepen heel goed en Anthony en Ray konden niet gelukkiger zijn met Theo in hun leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt