Toerist laat de auto achter voor het hek van een stuk land: de boer neemt wraak door het te omheinen

Janine image
door Janine

11 April 2021

Toerist laat de auto achter voor het hek van een stuk land: de boer neemt wraak door het te omheinen
Advertisement

Bij het parkeren moet je heel voorzichtig zijn: we weten het, of we leren het door ervaring. Zelfs als we denken dat we onze auto op een rustige plek hebben gezet zonder iemand lastig te vallen, zoals in het geval van de automobilist waar we het nu over hebben.

De eigenaar van een BMW die in het open landschap, vlakbij een boerderij geparkeerd stond, had beslist nooit gedacht dat zijn auto daar achtergelaten zou kunnen worden gebruikt voor een heel bijzondere wraak. Een andere persoon kon het gebaar helemaal niet waarderen en besloot de bestuurder een les te geven om nooit te vergeten, en gaf ons een verhaal dat al snel de ronde van het web maakte.

via Emily Durrant/Twitter

Advertisement

We bevinden ons in het centrum van Wales, een gebied dat bij de hele wereld bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid, groene en grenzeloze landschappen, waardoor je ze in al hun wonderen wilt ervaren. Dit deel van het Verenigd Koninkrijk bestaat echter niet alleen uit toeristische attracties, maar ook uit boerderijen en mensen die dagelijks op het land werken en vee houden. Een van hen, die zijn eigendom niet kon betreden omdat een auto geparkeerd stond waar die niet hoorde te zijn, besloot op een heel bijzondere manier "zijn zegje te doen".

Open landschap, veel ruimte, maar ook een hek: precies wat de BMW-chauffeur niet opmerkte - of negeerde - toen hij zijn auto achterliet voor de ingang van een lap grond, waardoor de doorgang van mensen die daarbinnen aan het werk moesten gestremd was.

Toen de plaatselijke boer kennis nam van de situatie, werd hij woedend, en daarom besloot hij om een ​​geïmproviseerde omheining rond de auto te bouwen die, volgens wat bekend werd gemaakt, toebehoorde aan mensen die daar op bezoek waren.

Advertisement
Emily Durrant/Twitter

Emily Durrant/Twitter

Gewapend - om het zo te zeggen - met speciale metalen constructies, bevestigde de boer ze aan elkaar rond de BMW en vergrendelde hem precies waar hij geparkeerd stond. Alsof om te zeggen: "Kan ik mijn land niet op? Dan laat ik jou er niet af!”.

Het feit, dat een ironische en grappige implicatie had - ook gezien het feit dat het hek kort daarna werd verwijderd - zorgde voor een grote aandacht in de media vanwege de boodschap die het gaf. Plaatselijke politieke vertegenwoordigster Emily Durrant herinnerde toeristen aan de noodzaak om de werkplek te respecteren. "Het is geweldig om je te verwelkomen in ons stukje paradijs - zei ze - maar wees respectvol en parkeer niet voor de hekken van de boerderijen".

Een ironische wraak maar met een belangrijke betekenis dus. In veel gebieden is het samenleven tussen toeristen en de lokale bevolking inderdaad niet altijd gemakkelijk, en deze relaties moeten noodzakelijkerwijs gebaseerd zijn op wederzijds respect. Wat vind jij? Passende of licht overdreven reactie?

Advertisement