Hij bestelt een hamburger bij Gordon Ramsay's en betaalt £30,25 - de geschokte reactie van de klant

Janine

15 April 2021

Hij bestelt een hamburger bij Gordon Ramsay's en betaalt £30,25 - de geschokte reactie van de klant
Advertisement

Op de luchthaven heeft alles een hogere prijs: dat is bekend, het is niets nieuws. Wat gebeurt er echter als je besluit om te eten in het restaurant van een sterrenchef op de luchthaven? Het lijkt bijna vanzelfsprekend, maar het is het niet: je weet dat je meer moet betalen dan dat je ergens anders en op een andere plaats voor dat gerecht zou betalen. Iemand was echter verbijsterd door de rekening die hem werd overhandigd. Nadat hij een hamburger met patat had besteld bij Gordon Ramsay's op de luchthaven, moest hij £30,25 afrekenen. Een redelijke of overdreven prijs?

via distractufy.com

Advertisement
pusser14405122 twitter

pusser14405122 twitter

Een man schrok van de prijs van een hamburger met patat in restaurant Plane Food van Gordon Ramsay op Heathrow Airport in Londen. De man deelde de foto van de bon op Twitter en zei "hoe kan ik deze prijzen rechtvaardigen?". Op de bon zien we dat de man een hamburger, patat en een drankje had besteld. Hieraan wordt het bedrag van de servicekosten toegevoegd. De hamburger in kwestie, de Short Rib Burger, bestaat uit Brits rundvlees, gerookte kaas en chimichurri mayonaise: absoluut kwaliteitsingrediënten die de naam van de chef en het restaurant hoog houden. Toch vond de man de prijs overdreven.

gordonramsayplanefood instagram

gordonramsayplanefood instagram

De post, die viraal ging, kreeg talloze reacties: de meeste mensen geloven in feite niet dat de prijs oneerlijk of overdreven is. Dit is volkomen normaal voor een maaltijd op de luchthaven, vooral als het restaurant in kwestie wordt gerund door een sterrenchef. Sommige mensen denken dat het de beste hamburger was die de man ooit heeft gegeten: voor kwaliteit betaal je. Bovendien moet er rekening mee worden gehouden dat voor de locaties op de luchthaven zeer hoge huurprijzen moeten worden betaald. Weer anderen zeggen dat de volledige maaltijd nog meer had kunnen kosten.

Kortom, gebruikers lijken deze klachten niet op prijs te stellen: de man had met al deze factoren rekening moeten houden en had niet verbaasd moeten zijn door het bedrag dat op de bon is afgedrukt. Als hij het geld niet had willen uitgeven, had hij niet moeten kiezen om in een restaurant met zo’n grote naam te eten, maar ergens anders heen moeten gaan. Wat vind jij?

Advertisement