Hij geeft $20.000 uit aan een verlovingsring, maar zij zegt dat het niet genoeg is - Curioctopus.nl
x
Hij geeft $20.000 uit aan een verlovingsring,…
De Britse spoorwegen verwijderen de Bankmedewerkster wordt ter plaatse ontslagen omdat ze een cliënt in moeilijkheden heeft geholpen

Hij geeft $20.000 uit aan een verlovingsring, maar zij zegt dat het niet genoeg is

18 Mei 2021 • Door Janine
2.896
Advertisement

Het huwelijksaanzoek is een onvergetelijk moment, zowel voor degenen die het aanzoek doen als voor degenen die het ontvangen. Een man deelde zijn niet zo gelukkige ervaring op Reddit. Veel vrouwen fantaseren over dat moment en hopen dat het magisch en perfect zal zijn, en veel partners streven ernaar om aan hun verwachtingen te voldoen: ze kiezen een speciale plek, wachten op het juiste moment en zoeken naar de juiste ring, die de magie van het moment compleet kan maken. Hoewel de man $20.000 uitgaf aan een verlovingsring voor zijn verloofde, had deze laatste kritiek op hem.


De 30-jarige man deed het aanzoek aan zijn 27-jarige vriendin: de twee waren al 5 jaar samen en de man zegt dat dat moment geweldig was, ze zei ja en ze waren allebei heel gelukkig. Een paar weken later, toen het meisje haar vriend vroeg hoeveel hij aan de ring had uitgegeven, begonnen de discussies. Hij vertrouwde haar toe dat hij jarenlang had gespaard om een ​​ring van $20.000 te kopen en ze was aanvankelijk verbijsterd dat hij zoveel had uitgegeven. Toen ontstond er enige twijfel: hoe kwam de man aan zo'n grote diamant, van 3,6 karaat, voor dat bedrag? Dus vroeg ze hem het diamantcertificaat te laten zien. Toen ze zag dat het in het laboratorium was gekweekt, werd ze woedend en beschuldigde ze hem ervan dat hij geen "echte diamant" voor haar had gekocht.

De man was stomverbaasd door deze reactie, omdat zelfs zijn vrienden het erover eens waren dat het het meisje niet zou kunnen schelen of de diamant natuurlijk of in een laboratorium was gekweekt, maar hij legde haar de reden voor zijn keuze uit: het is onmogelijk om natuurlijke diamanten te onderscheiden van gekweekte diamanten, ze zijn veel goedkoper en hij wilde haar de mooiste ring geven. Maar de vrouw bleef bij haar standpunt, met het argument dat die ring niet genoeg was. Ze vroeg hem ook om het in te ruilen voor een natuurlijke diamant van dezelfde waarde, maar hij weigerde: zijn vriendin waardeerde het gebaar niet en begrijpt niet hoe lang hij erover had gedaan voordat hij de juiste ring vond. Geen van beiden is van positie veranderd en het lijkt erop dat de relatie om deze reden is beëindigd: om een ring die "niet genoeg” was. Is het niet het gebaar wat telt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt