Ze parkeert de auto op een plaats waar het verboden is en hindert het werk van een team van arbeiders: ze nemen wraak - Curioctopus.nl
x
Ze parkeert de auto op een plaats waar…
Kinderen helpen in zichzelf te geloven: 10 zinnen waarmee je ze kunt aanmoedigen voor een taak Een bedrijf introduceert de eerste waterstofbatterij voor huishoudelijk gebruik: deze kan een huis 3 dagen van stroom voorzien

Ze parkeert de auto op een plaats waar het verboden is en hindert het werk van een team van arbeiders: ze nemen wraak

12 Juni 2021 • Door Janine
20.300
Advertisement

Kan het nuttig zijn om wraak te nemen op iemand die iets verkeerds heeft gedaan? Zeker niet: het opzetten van een wraakplan helpt niet om het gecreëerde probleem op te lossen, maar het kan nuttig zijn om een ​​lesje te leren aan degenen die andere mensen en hun werk niet kunnen of willen respecteren. We vertellen je over een wraakactie van enkele arbeiders die, geïrriteerd door het constante gebrek aan respect van een vrouw, besloten haar een lesje te leren.

De bouwvoorman vertelt het verhaal op Reddit:

"Ik werk in de bouw als voorman voor de constructie van een nieuw huis. Dit huis staat op een heuvel en is alleen te bereiken via een wandelpad. Al onze materialen moeten dit pad lopend beklimmen, dus dat is erg lastig voor ons. Wat ons helpt is het feit dat we twee parkeerplaatsen aan de straat aan de voet van de heuvel hebben, gemarkeerd met officiële parkeerborden. Helaas is er een basisschool ongeveer een half blok verderop en de ouders van de kinderen lijken vaak te denken dat ze op onze plekken kunnen parkeren. Ik beschouw mezelf als een redelijk persoon, dus als iemand op de plekken heeft geparkeerd en we hebben geen bezorging of moeten een vrachtwagen parkeren, is het prima, als we de plekken nodig hebben en er staat iemand geparkeerd, dan vraag ik ze echter om ergens anders te parkeren en meestal doen ze dat meteen. Maar niet vandaag."

De man vervolgt:

"Ik krijg een telefoontje van de houtbezorger en hij zegt dat hij er over twee of drie minuten zal zijn. Ik zal hem laten weten dat ik hem op straat tegemoet kom en ervoor zal zorgen dat hij ruimte heeft om te parkeren. Natuurlijk wilde ik niet dat hij midden op de weg zou parkeren als we een goede parkeerplaats voor hem hebben. Terwijl ik de heuvel afloop, merk ik dat er een ouder van school in haar auto zit; in de veronderstelling dat ze gewoon wacht om haar kind op te halen, loop ik naar de auto en laat haar vriendelijk weten dat ze geparkeerd staat in een “gereserveerd gebied” en dat we die plek nodig hebben om de tegemoetkomende vrachtwagen te parkeren. Ze antwoordt: "Het duurt maar een paar minuten en je vrachtwagen is er nog niet, rustig maar!” Voordat ik kan antwoorden, komt er een gigantische houtvrachtwagen de hoek om en ik zwaai met mijn hand naar hem, dan wijs ik naar de vrouw in de auto die nu het raam heeft dichtgedaan om me te negeren, en dan stopt de vrachtwagen naast haar auto en ik vraag haar nogmaals beleefd, met een luidere stem, om haar voertuig te verplaatsen, haar eraan herinnerend dat het geparkeerd staat in een verwijderingszone. Dan krijg ik een geniaal idee: ik vraag de chauffeur zo dicht mogelijk naast haar te parkeren en haar tussen twee parkeerplaatsen te blokkeren en "op te sluiten". Wanneer de vrouw zich realiseert dat ze is geblokkeerd, pakt ze haar kind en begint dan te beseffen dat ze geen manier heeft om weg te gaan. Ze rent naar me toe en zegt: "Ik heb haast, je moet je vrachtwagen verdorie nu verplaatsen zodat ik kan gaan." Voordat ik kan antwoorden, antwoordt de chauffeur: "Mevrouw, om het hout uit de vrachtwagen te halen, moeten we het van de band halen en volgens ons bedrijfsbeleid mag ik de vrachtwagen niet verplaatsen met onbeschermde lading erop. Sorry!"

Ze schreeuwt en rent terug naar haar auto en klimt boos door het passagiersportier en gaat op de bestuurdersstoel zitten. Op dat moment benaderde de politieagent die had ingegrepen mij en de chauffeur, maar voordat hij zelfs maar iets kon zeggen, zet de moeder de auto in zijn achteruit en drukt op het gas, botst tegen de vrachtwagen en probeert vervolgens over het trottoir te rijden en vanaf daar weg te komen. De agent, de chauffeur en ik staren ongelovig naar het tafereel als ze halverwege het trottoir vast komt te zitten, waarna de agent prompt het portier van de auto nadert en haar beveelt uit te stappen: de vrouw had niet door dat ze het allemaal tegenover een politieagent had gedaan!

Ondertussen zijn mijn jongens klaar met het verplaatsen van de rest van het hout terwijl de vrouw werd gearresteerd, beschuldigd van Child Endangerment, (haar zoon zat de hele tijd achter in de auto), roekeloos rijden, vernieling van eigendommen (de achterkant van de vrachtwagen) en rijden met een ingevorderd rijbewijs. Bovendien werd de auto weggesleept en ging het kind met zijn oma naar huis terwijl zij enige tijd in een cel door moest brengen”.

De situatie is in korte tijd verslechterd, zal de vrouw hebben geleerd het werk van anderen te respecteren en niet te parkeren waar het niet mogelijk is?

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt