Hij betaalt de alimentatie van zijn dochter door 80.000 munten van een cent in de tuin te dumpen - Curioctopus.nl
x
Hij betaalt de alimentatie van zijn…
16 dingen die we allemaal een keer in ons leven hebben gedaan, maar waar niemand over praat Een man vond deze gigantische kikker:

Hij betaalt de alimentatie van zijn dochter door 80.000 munten van een cent in de tuin te dumpen

17 Juni 2021 • Door Janine
3.989
Advertisement

Wat is het cadeau dat je als tiener altijd al voor je verjaardag wilde krijgen? Avery Sanford had zeker niet verwacht zo'n geschenk van haar vader te krijgen op haar 18e verjaardag. Hoewel Avery - een meisje dat in Richmond, in Virginia woont - niet op goede voet staat met haar vader en al jaren niet meer met hem heeft gesproken, was ze geschokt door zijn gebaar.

via: nypost
foto: Wtvr 06 News

De man, gescheiden van zijn vrouw, verscheen ter gelegenheid van de verjaardag van zijn dochter bij hen thuis met een aanhanger, waarop hij 80.000 munten van één cent had geladen. Deze laadde hij vervolgens in de tuin. Waarom 80.000 munten laden? Ongetwijfeld om de familie, met wie hij geen relatie meer heeft, te pesten: in plaats van regelmatig zijn alimentatie te betalen, wilde hij met dit gebaar de zaken ingewikkelder maken.

foto: Wtvr 06 News

Hoewel Avery op school zat en de enige getuige van het gebaar haar moeder was, legden de videobewakingscamera's het hele tafereel vast: de man gebruikt een aanhanger die aan zijn SUV is bevestigd om de duizenden munten te lossen. Dit was geen grap, maar een zorgvuldig uitgedacht plan om het de dochter en ex-vrouw moeilijk te maken om het geld terug te krijgen. "Het is je laatste alimentatie”, waren de woorden die hij zei toen zijn ex-vrouw hem om een ​​verklaring vroeg voor wat hij aan het doen was.

Advertisement
foto: Wtvr 06 News

Avery en haar moeder werden - na een eerste moment van wanhoop - gedwongen om alle munten met een schop te verzamelen en na te denken over wat ze moesten doen: ze besloten ook om van een slechte situatie een goede daad te maken door elke cent te doneren aan Safe Harbor, een liefdadigheidsinstelling die moeders en kinderen helpt die het slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Een grof, respectloos en volkomen ongepast gebaar: hoewel het meisje leed onder de actie van haar vader, hielp dit haar om meer bewustzijn te krijgen en te begrijpen dat afstand nemen van die man de verstandigste keuze is. Avery leert ons dat het de verstandigste keuze is die we kunnen maken om van iets onbeschofts en vervelends een goede daad te maken.

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt