Ze parkeren de auto voor de ingang van een stuk land: de boer pakt de graafmachine en neemt wraak

Janine image
door Janine

19 Juni 2021

Ze parkeren de auto voor de ingang van een stuk land: de boer pakt de graafmachine en neemt wraak
Advertisement

Vaak is het nodig om goed op te letten wat we doen, omdat we nooit kunnen weten of onze acties in staat zijn om de woede van anderen te veroorzaken, met nogal zware gevolgen, net zoals in het geval waar we je nu over gaan vertellen.

Zou een verkeerd geparkeerde auto een goede reden kunnen zijn voor een nogal voor de hand liggende en symbolische reactie? Het antwoord is duidelijk ja, en eigenlijk is het juist van daaruit dat er vaak ruzies en conflicten tussen mensen ontstaan. De Engelse boer weet er alles van die, boos op een auto die was achtergelaten waar hij niet zou moeten zijn, besloot de harde weg te nemen en de hoofdrolspeler werd van een video die in korte tijd letterlijk het web rondging.

via Timesnownews

Advertisement
what's the channel/Youtube

what's the channel/Youtube

Toen de zilverkleurige auto geparkeerd werd op de oprit naar de door Robert Hooper gerunde boerderij in Barnard Castle, in County Durham, wekte het blijkbaar zo'n woede op dat het overweldigend was. Het is onduidelijk of Hooper op de gele graafmachine reed, maar wat zeker is, is dat in de video die Elliott Johnson op Snapchat plaatste, het voertuig werd gebruikt om wraak te nemen op degenen die daar hun auto hadden geparkeerd.

In de volledige video is een man met ontbloot bovenlijf te zien die protesteert tegen de bestuurder van de graafmachine, met de bedoeling de auto van achteren naar voren te duwen, op te tillen en vervolgens op straat te laten kantelen, wat duidelijk aanzienlijke schade aanricht. Volgens wat is vernomen, zou de boer harde manieren hebben gebruikt nadat de eigenaar van de auto had geweigerd hem daar vandaan te verplaatsen.

Advertisement
what's the channel/Youtube

what's the channel/Youtube

Geërgerd door deze en andere pesterijen op zijn eigendom, zou de boer hebben gedacht om voor eens en altijd in te grijpen. Het is niet duidelijk of de jongeman daadwerkelijk de eigenaar is van de auto, en of er daadwerkelijk precedenten zijn tussen hem en de boer.

what's the channel/Youtube

what's the channel/Youtube

De politie probeert op te helderen wat er is gebeurd en verzamelt ook getuigenissen van Hoopers buren. Het is van hen dat ze zouden hebben vernomen van de herhaalde wrok en het "asociale" gedrag waaraan hij leed. Elementen die hem blijkbaar ertoe brachten niets meer te dulden en die auto met de graafmachine te laden.

Gesleept, opgetild, gekanteld en uiteindelijk beschadigd, werd de auto daar achtergelaten totdat de politie ter plaatse was. Er is echter nog niemand gearresteerd voor wat er is gebeurd, en het verhaal heeft geleid tot een breed debat, bestaande uit tegenstrijdige meningen. Er zijn er die grappen maakten over de noodzaak om nooit voor het hek van een boer te parkeren, degenen die prezen hoe de boer zichzelf recht deed en die de man er daarentegen van beschuldigden een criminele actie te hebben ondernomen, hoewel de principes misschien gedeeld werden.

Wat vind jij?

Advertisement