Ze laten de boom van de buurman doormidden zagen omdat het hun ruimte binnendringt: hij stond er al meer dan 25 jaar

Janine image
door Janine

26 Juni 2021

Ze laten de boom van de buurman doormidden zagen omdat het hun ruimte binnendringt: hij stond er al meer dan 25 jaar
Advertisement

Als het om buren gaat, kan samenleven moeilijk zijn. Naast de klassieke te respecteren regels - zoals geen lawaai maken tijdens rusttijden, de auto niet parkeren op de voor anderen gereserveerde plaats, het respecteren van gemeenschappelijke ruimtes - zijn er ongeschreven regels. Ondanks de inzet om een ​​burgerlijke relatie te onderhouden, is er geen gebrek aan discussies en maken sommige mensen zelfs extreme gebaren. Ze doen het uit wraak, uit wrok, om te pesten of gewoon om de persoon te ergeren die jaren geleden een klein foutje beging of die - onbedoeld - ongemak veroorzaakte. Dit is wat er gebeurde met Bharat Mistry en zijn gezin: hun buren maakten een gebaar dat volgens hen onjuist was.

via bbc

Advertisement
Screenshot Youtube

Screenshot Youtube

De 56-jarige Bharat Mistry was sprakeloos toen zijn buren mensen hadden ingehuurd om de spar die al 25 jaar in hun tuin staat, doormidden te zagen. De boom was in het verleden onderwerp van discussie geweest: hij staat in feite op de hoek van het trottoir dat eigendom is van Bharat, maar valt met zijn takken enigszins de ruimte van de familie Lee binnen. Deze laatsten klaagden dat de vogels in de boom te veel lawaai maakten en de oprit vervuilen. Maar het echte probleem waren niet de vogels, maar het feit dat de boom hun pad blokkeerde en hun ruimte binnendrong.

Advertisement
Screenshot Youtube

Screenshot Youtube

Dus huurden ze vakmensen in, die de prachtige boom precies doormidden zaagden: de tuinman vertelde de wraakzuchtige familie dat de boom weer zou gaan groeien en de familie antwoordde dat ze hem in dat geval weer zouden halveren. Maar mogen ze dat wel doen? Ze zeggen van wel: de boom is van de familie van Bharat, maar als hij uitsteekt en hun eigendom binnendringt, zijn ze bevoegd om hem te snoeien en alle nodige maatregelen te nemen zodat ze er geen last meer van hebben.

Not the actual photo - pxhere

Not the actual photo - pxhere

De beelden gingen snel viraal en veranderden in sociale memes. De straat, in Sheffield, in Engeland, is bijna een must geworden: veel mensen uit de omgeving zijn erheen gegaan om met eigen ogen naar de prachtige boom te kijken, nu doormidden gezaagd. Bharat en zijn familie waren geschokt, ze hadden de buren gesmeekt om het niet te doen en - hoewel ze het recht hadden - vinden ze het een onjuiste actie. Zullen zij ook wraak nemen of zullen ze proberen te vergeten wat er is gebeurd?

Advertisement