Bruid verwacht dat gasten minimaal $400 uitgeven aan haar huwelijkscadeau - Curioctopus.nl
x
Bruid verwacht dat gasten minimaal $400…
Een verontrustende zwerm muggen verduistert de zon aan de Russische hemel: de indrukwekkende beelden Het baasje stapt uit de auto en de Duitse herder sluit zich op met de airco aan

Bruid verwacht dat gasten minimaal $400 uitgeven aan haar huwelijkscadeau

25 Juli 2021 • Door Janine
1.289
Advertisement

Het huwelijk is een belangrijk moment in het leven van stellen die besluiten deze stap te zetten: een religieuze of burgerlijke verbintenis is zeker het belangrijkste moment, maar er wordt ook veel belang gehecht aan de receptie. Het vieren met vrienden en familie, lekker eten en cadeautjes uitpakken, is misschien wel het leukste. Een bruid kreeg felle kritiek: ze vertelde op internet dat ze verwacht dat haar bruiloftsgasten haar een cadeau geven ter waarde van $400 of meer.


Wie kiest het cadeau om aan het bruidspaar te geven? Geven deze twee hun gasten aanwijzingen, vragen ze om nuttige dingen voor hun huwelijksleven, of laten ze vrienden en familieleden de vrijheid om het perfecte cadeau te kiezen? Deze vrouw heeft op Facebook een lijst geplaatst van de cadeaus die ze wil ontvangen. Er wordt vaak gezegd dat "het om het idee gaat”, maar deze vrouw vindt van niet. Zoals elke bruid wilde ze dat haar bruiloft perfect zou zijn, maar internetgebruikers vonden de eisen van de bruid totaal ongepast en van een slechte smaak.

Deze laatste heeft een echte lijst gemaakt: de minimale kosten, acceptabel geacht, bedragen ongeveer $400 en alsof dat nog niet genoeg is - voor elke optie - heeft ze de voorwaarden aangegeven. Het bericht dat op Facebook wordt gedeeld, luidt: "Ik wil mijn cadeaulijst aan iedereen bekendmaken! Voor iedereen die naar mijn bruiloft komt, is er een cadeaulijst die je kunt meenemen. Je MOET uit de lijst kiezen. Er zijn geen uitzonderingen." Opties omvatten apparaten met een waarde van meer dan $350, zoals een blender, mixer, enz.; Gucci- of Louis Vuitton-tassen - andere tassen zijn ook toegestaan, maar dan moet je eerst de bruid raadplegen; kleding van $400 of meer, van de merken Calvin Klein, Moschino, Nora's of iets dergelijks; nieuwe vloer, dat wil zeggen tegels voor het hele huis; een nieuwe auto; $400 of meer aan cadeaubonnen.

Mensen waren op zijn zachtst gezegd verbijsterd: ze konden niet geloven dat iemand zulke absurde eisen kon stellen. Het bericht werd vervolgens verwijderd, maar misschien te laat: iemand maakte een screenshot en deelde de trouwlijst op Reddit. Hoe zou jij, als gast, gereageerd hebben? Is het idee niet het belangrijkste?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt