Drie vrouwen ontdekken dat ze hetzelfde vriendje hebben, vervolgens dumpen ze hem en gaan ze samen op een ongelofelijke reis

door Skip

30 Juli 2021

Drie vrouwen ontdekken dat ze hetzelfde vriendje hebben, vervolgens dumpen ze hem en gaan ze samen op een ongelofelijke reis
Advertisement

Vrouwen "steunen elkaar" en dat is niet zo uitzonderlijk. Wanneer twee vrouwen ontdekken dat ze met dezelfde vent iets hebben of dat een van hen het liefje is, dan kan je ervoor kiezen boos te worden op haar of een verbond met haar te sluiten. Optie één is de minst verstandige. Wie is er werkelijk de schuldige in deze ongewenste driehoeksverhouding? In dit verhaal zijn er drie vrouwen bedrogen: Bekah King, Abi Roberts, en Morgan Tabor kwamen erachter dat ze een ontrouw vriendje "deelden." Ze zijn niet boos geworden op elkaar, ze hebben een keuze gemaakt die misschien het verstandigst was. Dat ze hem hebben gedumpt, dat ze samen op reis zijn gegaan om door de Verenigde Staten van Amerika te toeren.

via abc7

Advertisement

the.bam.bus/Instagram

Bekah, Abi en Morgan kwamen erachter dat hun vent ook met anderen ging. Morgan kreeg dit in de gaten, ze zegt het gevoel gehad te hebben dat hij iets verborgen hield. Nadat ze grondig de sociale media had afgezocht kwam ze de contactgegevens van Bekah en Abi tegen: "Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat ik voelde toen ik een foto van hem zag met een ander meisje. Ik dacht dat ik met hem zou trouwen. We hadden het gehad over huizen en over hoe ons huwelijk eruit zou zien. Mijn wereld stortte in."

Advertisement

the.bam.bus/Instagram

Maar het lukte Morgan om in actie te komen, net als de andere dames. Samen hebben ze namelijk besloten hun leven om te gooien. Ze ontdekten dat ze allemaal een passie hadden voor reizen. Nadat ze een oude schoolbus hadden gekocht en die helemaal in orde hebben gemaakt wilden ze gaan reizen en alle staten in Amerika bezoeken. 

the.bam.bus/Instagram

Nu houden de dames hun reis bij op de socials. Waar ze eerst zonder het te weten een vriendje deelden, delen ze nu hun dagen met elkaar. De schoolbus die is omgedoopt tot "BAM" is nu hun thuis. De drie meiden werden snel vrienden en met een droom die zij delen zijn zij begonnen aan hun avontuur. Ongecompliceerd, nieuwe plekken, uitdagingen, verhalen en zonsondergangen.

the.bam.bus/Instagram

Op Instagram en TikTok zeggen ze dat ze hun verhaal willen delen met de hoop dat mensen die in hetzelfde schuitje zaten of zitten er iets aan hebben. De les die we van hen krijgen is dat eendracht macht maakt en dat er geen nare situatie bestaat waar je zonder een glimlach uit kan komen. 

Advertisement