Een meeuw slaat haar terwijl ze in de achtbaan zit: als een klap met 120 km/u

Janine image
door Janine

28 Juli 2021

Een meeuw slaat haar terwijl ze in de achtbaan zit: als een klap met 120 km/u
Advertisement

Als we naar een pretpark gaan, verwachten we de sensatie van risico, adrenaline, de emoties die alleen hoogte en snelheid kunnen geven te ervaren. Georgia Reed en haar vriendin Kiley Holman waren in een pretpark in New Jersey, in het Morey's Piers & Beachfront Waterpark, in de Verenigde Staten, om Georgia's verjaardag te vieren: ook zij wilden de sensatie ervaren om met hoge snelheid de hoogte in te worden gegooid. Ze hadden allebei plezier totdat er iets onverwachts gebeurde.

via dailymail

Advertisement
6abc Philadelphia/Youtube

6abc Philadelphia/Youtube

Plotseling besloot een gast mee te doen: een zeemeeuw raakte Kiley die met de hoge snelheid en de wind in haar gezicht niet meteen begreep wat er aan de hand was. Zodra de achtbaan omhoog ging, zag Kiley een vogel, maar ze had nooit verwacht dat hij haar zou raken. In de video zien we heel goed de meisjes geamuseerd schreeuwen: de zeemeeuw gooit zich op Kiley en slaat haar in het gezicht, in wat wordt genoemd "een klap bij 120km/h". Maar het jonge meisje trad kordaat op, ze vertelde: "Ik wist dat er geen weg terug was, hij zou me slaan. Ik wist niet wat ik moest doen, dus ik wachtte tot hij zich omdraaide en toen greep ik hem en heb ik hem van mezelf afgegooid. Snel”.

Advertisement
6abc Philadelphia/Youtube

6abc Philadelphia/Youtube

Nadat ze haar ogen open deed, en voordat de situatie - bizar en beangstigend tegelijk - riskant kon worden, wist Kiley snel te handelen: de vogel, weggeduwd door het meisje, ging er weer vandoor. De beelden gingen al snel viraal, de video werd gedeeld op YouTube en de Amerikaanse media concentreerden zich op het verhaal en interviewden het meisje om te begrijpen wat ze voelde. Schrik, ongeloof, opluchting: al deze uitdrukkingen zijn op Kiley's gezicht af te lezen.

6abc Philadelphia/Youtube

6abc Philadelphia/Youtube

Ondertussen kijkt haar vriendin Georgia naar het tafereel zonder te weten wat ze moet doen, terwijl ze zich vasthoudt aan de achtbaan in de hoop dat de zeemeeuw ergens anders vertier zou gaan zoeken. De twee meisjes waren bang, maar gelukkig verliep alles op de beste manier en raakte niemand gewond. De meisjes gaven echter toe dat ze - althans voor een tijdje - niet in de achtbaan zullen stappen.

Advertisement