Ze heeft 16 kinderen, maar ze is niet van plan te stoppen: "mijn lichaam zal zeggen wanneer het genoeg is” - Curioctopus.nl
x
Ze heeft 16 kinderen, maar ze is niet…
15 foto's tonen ons de gevolgen van extreme hitte op ons dagelijks leven De grootste stortplaats van autobanden ter wereld staat in brand: er wordt gevreesd voor een milieuramp

Ze heeft 16 kinderen, maar ze is niet van plan te stoppen: "mijn lichaam zal zeggen wanneer het genoeg is”

12 Augustus 2021 • Door Janine
80.469
Advertisement

Moeder zijn is de wens van veel vrouwen: er zijn er die graag een of twee kinderen willen en er zijn er die in plaats daarvan dromen van een groot gezin. Het krijgen van een kind is een constante toewijding: niet alleen moeten de ouders voor hen zorgen, maar ze moeten ook bereid zijn hun dagelijkse gewoonten te veranderen. Maar toen ze haar toekomstige echtgenoot Ray ontmoette, wilde Jen geen kinderen: ze kon zichzelf niet voorstellen in de rol van moeder. Ray heeft echter laten zien dat hij een zeer overtuigende man is: het stel heeft nu 16 kinderen en Jen zegt er nog meer te willen.


De familie Bonell bestaat uit negen jongens en zeven meisjes in de leeftijd van 30 tot 4 jaar: Jesse, Brooke, Claire, Natalie, Karl, Samuel, Cameron, Sabrina, Tim, Brandon, Eve, Nate, Rachel, Eric, Damian en Katelyn. Ze mogen de namen niet verwarren, ze moeten de datum van ieders verjaardag onthouden; het is noodzakelijk om de gewoonten van elk kind te kennen, zijn persoonlijkheid, de manier om hem tegemoet te komen. Ray en Jen hebben in korte tijd hun leven zien veranderen: nu zijn ze de ouders van het grootste gezin in Australië. Na de komst van de eerste twee kinderen wilde Jen heel graag een derde: ze zijn echter niet gestopt en willen hun gezin nog steeds uitbreiden.

Het stel heeft een YouTube-kanaal, waar ze delen wat het betekent om met hun grote gezin om te gaan. In een recente video werd de vrouw gevraagd of ze meer kinderen wilden. Ze zei: “We zouden graag meer kinderen willen krijgen. We zijn erg blij met wat we hebben, maar we staan ​​heel open voor meer. Uiteindelijk zullen de leeftijd en het volgende levensseizoen dat voorkomen, maar er is altijd hoop. Als het gebeurt, gebeurt het. We zijn hoe dan ook gelukkig. Ze voegde eraan toe: "We zullen kinderen blijven krijgen totdat we geen kinderen meer kunnen krijgen."

Advertisement

De vrouw zegt dat het opvoeden van 16 kinderen erg ingewikkeld is, maar je verveelt je nooit: elke dag is anders dan de vorige en de volgende: "Het is leuk. Er zijn veel offers te brengen bij het hebben van een gezin van deze omvang, maar voor ons is dat normaal. Voor veel andere mensen is het misschien niet zo. Maar we steken 100% in het opvoeden van onze kinderen en in ons gezinsleven, dus het is perfect voor ons." En als we naar de beelden van dit lachende gezin kijken, vragen we ons af of er nog andere kleine Bonells zullen komen om het leven van deze twee ouders nog levendiger te maken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt