Man ontdekt vlak voordat hij begint aan zijn dienst in de supermarkt dat hij vijf miljoen pond heeft gewonnen - Curioctopus.nl
x
Man ontdekt vlak voordat hij begint…
Bereik de diepten van de zee zonder onderzeeër met deze Deze 15 foto's van alledaagse pechsituaties doen alleen al pijn door ernaar te kijken

Man ontdekt vlak voordat hij begint aan zijn dienst in de supermarkt dat hij vijf miljoen pond heeft gewonnen

17 Augustus 2021 • Door Skip
12.306
Advertisement

Kan je je de impact voorstellen van het moment waarop je leven binnen enkele seconden verandert? De kans dat je de loterij wint is erg klein, maar toch blijven mensen hopen en blijven ze hun geluk beproeven. Je speelt mee met een lot en een poosje vergeet je dat even. Je gaat gewoon weer naar huis, aan het werk, je gaat weer terug naar de gewone routine. Hierin lijkt Paul Drake een man zoals vele anderen, want ook hij had meegespeeld met de loterij in het Verenigd Koninkrijk. Vlak voordat hij aan zijn werk zou beginnen voelde hij echter de drang opkomen om de resultaten te controleren. En ja hoor, precies op dat moment veranderde zijn leven.   

Paul is 47 jaar en woont samen met zijn vrouw Louise in het Schotse West Lothian. Paul werkt bij een Lidl-supermarkt en hij maakte zich die dag klaar om samen met twee collega's naar zijn werk te gaan toen hij ineens een gevoel kreeg dat aan hem knaagde, zo zegt hij zelf. Hij wilde graag zijn lotnummers checken: Het was half vijf 's ochtends en hij zou aan zijn dienst beginnen, maar daar is het nooit van gekomen. Plots besefte hij dat hij gewonnen had, al kon hij het in het begin moeilijk bevatten toen hij besefte miljonair te zijn geworden. Hij is in de auto gaan zitten, verdoofd door alle gevolgen die deze onvoorziene verrassing in zou houden.  

Drake zegt erover:"Ik ben geen emotioneel type, maar ik barstte meteen in tranen uit. Ik ben meteen al schreeuwend terug mijn huis in gerend en heb Louise wakker gemaakt om het haar te vertellen. We konden het niet geloven." Louise, een verpleegkundige zegt:"Ik was best even bang toen ik dacht dat er iets niet in orde was, maar hij schreeuwde iets over de loterij gewonnen te hebben. Eerst dacht ik dat het £ 5.000 was en heb ik geprobeerd me nog eens om te draaien." Vrienden, familie en collega's waren euforisch toen ze het nieuws vernamen. Paul en Louise hebben hun leven lang gewerkt en is hun leven binnen luttele seconden ineens veranderd. Maar niet alleen het leven van hen: Drake zegt namelijk een deel van dit aanzienlijke bedrag te gaan gebruiken om ook het leven van zijn dierbaren te verbeteren. Een ander deel van het geld gaat geïnvesteerd worden in de hoop later met iets te kunnen beginnen. En Paul zal het ook zeker niet laten om zichzelf wat te gunnen, want zijn carrière bij de bekende supermarktketen is ongetwijfeld voorbij.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt