Medewerker in een supermarkt neemt plechtig ontslag terwijl hij midden in de winkel zijn brief voorleest - Curioctopus.nl
x
Medewerker in een supermarkt neemt plechtig…
Moeder koopt Mercedes voor ruim honderdduizend euro voor haar kinderen van 9 en 7: “Ik ben trots op ze” Hij eet wat patat van het bord van een vriend: hij vraagt ​​om een ​​overschrijving van 40 cent

Medewerker in een supermarkt neemt plechtig ontslag terwijl hij midden in de winkel zijn brief voorleest

14 Augustus 2021 • Door Janine
29.211
Advertisement

Als het moment gekomen is om ontslag te nemen van een baan die je al vele jaren hebt, is de situatie misschien niet gemakkelijk om mee om te gaan. Problemen met collega's, met bazen, angst voor wat er gaat gebeuren en te vervullen formaliteiten kunnen alles ingewikkelder maken.

Voor velen misschien, maar niet voor Joe Simpson, de 23-jarige medewerker van de Tesco-supermarktketen waar we je nu over gaan vertellen. In een post op Reddit deelde de man een video die de wereld liet zien hoe hij besloot te stoppen na zes lange jaren in de supermarkt te hebben gewerkt. Wat is er zo speciaal aan? Simpel: je ziet niet elke dag een "ontslagbrief" voorgedragen worden tussen de gangpaden van de winkel!

"Ik heb mijn werkgevers laten weten dat ik wilde vertrekken, en zij antwoordden dat ik dat moest doen met een formele ontslagbrief. Hier is mijn antwoord." Dit is de titel van het bericht dat op Reddit werd gedeeld door Joe Simpson, een medewerker van Tesco, een video die duizenden views, reacties en shares van gebruikers opleverde.

Joe kleedde zich netjes aan, ging op een krukje midden in de supermarkt in Tiring, in Hertfordshire, staan en riep zijn broer om te helpen. Het was het familielid dat namens hem de zeer formele ontslagbrief verkondigde, gepresenteerd alsof het een officieel perkament was, compleet met een lakzegel, temidden van de klanten die aan het winkelen waren. Een nogal ongebruikelijke en leuke situatie om getuige van te zijn in die context, vind je niet?

"Ik schrijf deze brief vanuit een plaats van pijn en spijt - zo las Joe's broer - deze zes, lange en moeilijke jaren hebben me behoorlijk vermoeid. Mijn schouders dragen het gewicht van de lasten van de arbeider, niet iedereen doet de taken die ik deed, maar het was mijn plicht", vervolgde Joe (of liever gezegd, zijn broer) en ging toen verder naar collega's en bazen, bedankte een voor een met een opzettelijk en ironisch plechtige toon.

"Ik beëindig deze brief met veel dank aan mijn voormalige collega’s en geef hierbij mijn formele ontslag", besluit het bericht van Joe, die uiteindelijk de envelop aan zijn baas overhandigde en "lang leve Tesco!" riep. Kortom, een op zijn minst ongebruikelijke episode, waarmee Joe grapjes wilde maken en zichzelf gedenkwaardig wilde maken.

Advertisement

Geïnterviewd over zijn unieke ontslagaanvraag, zei de jonge man dat hij op deze manier verder wilde gaan zonder enige wrok jegens zijn bazen of collega's, maar alleen om wat plezier te hebben en iets anders te doen. En we kunnen heel goed zeggen dat hij erin is geslaagd, kijkend naar zijn virale video, die ook positief werd becommentarieerd door Tesco-medewerkers, die lovend waren over de voormalige werknemer die op het punt stond te vertrekken.

En er was ook geen gebrek aan goedkeurende opmerkingen van gebruikers: sommigen van hen noemden Joe's video zelfs "een meesterwerk van onze tijd". Natuurlijk heeft deze man zich op een originele manier weten te onderscheiden, en wie weet belooft dit alles veel goeds voor zijn toekomstige carrière!

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt