Ze ontdekt via Facebook dat haar man ook al 15 jaar getrouwd is met een andere vrouw

Janine image
door Janine

01 September 2021

Ze ontdekt via Facebook dat haar man ook al 15 jaar getrouwd is met een andere vrouw
Advertisement

Kan er liefde zijn zonder wederzijds respect en eerlijkheid? Zeker niet, maar toch verbergen mensen vaak veel details van hun leven. Kunnen we zeggen dat we iemand echt kennen nadat we jaren samen alles gedeeld hebben? Maria Guillen Garcia realiseerde zich dat ze haar man Tom McCabe helemaal niet kende: dankzij een bericht op Facebook ontdekte Maria dat haar man al 15 jaar getrouwd was en dat hij al een dochter had.

via TheSun

Advertisement
Solen Feyissa/Unsplash

Solen Feyissa/Unsplash

Maria ontmoette Tom in 2009 via een advertentie voor eenzame harten: na een relatie van negen maanden, realiseerde de vrouw zich dat de man haast had om te trouwen. Hoewel ze zich niet bewust was van veel aspecten van zijn leven, besloot ze in 2010 met hem te trouwen. Al snel begonnen de vermoedens en Maria begon te denken dat haar man een kind had gekregen met een andere vrouw. Vanaf dat moment ging de vrouw op onderzoek uit. Zeven jaar na de bruiloft begreep Maria waarom de man in een eeuwige staat van nervositeit verkeerde: hij was al getrouwd. Alle leugens van Tom kwamen aan het licht toen Maria hem hielp zijn telefoon te updaten: ze zag foto's van zijn eerste familie op Facebook. Tom probeerde te zeggen dat hij gescheiden was, maar de waarheid is dat de vrouw op de foto's nog steeds zijn vrouw was; bovendien had Tom ook een al volwassen dochter.

Advertisement
Not the actual photo - panajiotis/Pixabay

Not the actual photo - panajiotis/Pixabay

Hoewel de man bigamie toegaf, bleef hij de stelling van echtscheiding steunen. De eerste vrouw, Bridget, zei: "Zijn nieuwe vrouw is begonnen met het sms'en van mijn dochter. Ze vertelden me dat ze haar vragen bleef stellen over Tom. Op een dag stuurde ik haar een bericht. Ze zei dat ze met hem getrouwd was en ik vertelde haar dat dat heel vreemd was, want helaas ben ik nog steeds met hem getrouwd." Toms tweede huwelijk werd toen geannuleerd en Maria vertelde: "Ik heb bijna zeven jaar een leven met hem geleefd en hij had meer dan £21.000 aan schulden, waardoor ik verschillende leningen moest afsluiten." Nu lijkt de vrouw de teleurstelling te hebben overwonnen, zelfs als ze bekent dat ze niet weet of ze ooit de moed zal vinden om opnieuw te trouwen.

Advertisement