De toekomstige schoonouders bieden haar $10.000 om het uit te maken met haar vriend, ze accepteert en vraagt ​​of ze er goed aan heeft gedaan - Curioctopus.nl
x
De toekomstige schoonouders bieden haar…
Een school met 3 leerlingen op een afgelegen eiland in Schotland zoekt een directeur: de school biedt €66.000 per jaar Linkshandige mensen zijn uitzonderlijk: dat zegt de wetenschap

De toekomstige schoonouders bieden haar $10.000 om het uit te maken met haar vriend, ze accepteert en vraagt ​​of ze er goed aan heeft gedaan

28 Augustus 2021 • Door Janine
1.117
Advertisement

Het is niet altijd gemakkelijk om op de beste manier met bepaalde familierelaties om te gaan: veel mensen weten dit maar al te goed. Wanneer een paar besluit te trouwen, is het niet ongewoon dat er wrijving en ontevredenheid kan ontstaan ​​tussen de families van de partners en de partners zelf, wat kan leiden tot gecompliceerde en moeilijk te hanteren situaties.

De toekomstige schoondochter waarover we je gaan vertellen, weet er alles van, de hoofdpersoon van een nogal absurd familieverhaal, dat ze besloot te delen op Reddit, het onderwerpt aan het oordeel van gebruikers en vraagt ​​of ze het juiste had gedaan. Zou je ooit gedacht hebben dat twee ouders geld konden bieden aan de vriendin van hun zoon om niet met hem te trouwen?

Je leest het goed: volgens wat een meisje zei, die om voor de hand liggende redenen anoniem bleef op Reddit door middel van haar nickname "Itookabribe23", zouden haar toekomstige schoonouders haar een soort "steekpenning" hebben aangeboden om niet met haar zoon te trouwen. 10.000 dollar, die de vrouw na een reeks evaluaties en overdenkingen accepteerde en vervolgens aan de gebruikers van het sociale netwerk vroeg of ze er goed aan had gedaan dat te doen.

"Een maand geleden maakte ik het uit met mijn vriend - schreef ze - het was stressvol, absoluut verschrikkelijk. Hij is kapot, ik kon er niets aan doen en daarom vertelde ik hem de waarheid, op één ding na". Zo begint de post van de jonge vrouw, die later in detail de situatie vertelde die ze had meegemaakt.

"Hij komt uit een heel traditioneel Aziatisch gezin - ging ze verder - en toen hij me aan zijn ouders voorstelde, werd ik niet geaccepteerd omdat ik Cubaanse ben. Ze dachten dat ik niet goed genoeg voor hem was - gaat ze verder - maar dit stoorde me niet, omdat ik van hem hield en dacht dat het wel goed zou komen.”

In de loop van de tijd zijn er echter dingen veranderd. "Nadat we officieel verloofd waren, begon ik te begrijpen dat hij niet heel anders was dan zijn ouders", schreef de aanstaande bruid. "Hij werd dominant en agressief, hij dronk alcohol en verwijderde zich emotioneel van me. Tot op een dag zijn moeder me wilde ontmoeten." En bij die gelegenheid kwam het voorstel van de schoonouders.

"Ze boden me 10.000 dollar aan om het met hem uit te maken, ik nam het geld en we stelden vast dat hij nooit iets van deze uitwisseling zou weten - zei ze - dus die avond ging ik naar huis, verliet hem, ik pakte mijn koffers en ging weg".

Hoewel de jonge vrouw beweerde dat ze hoe dan ook van plan was haar ex te verlaten, beweerde ze ook dat het geld dat haar toekomstige schoonouders boden haar hielpen, en vroeg het publiek op Reddit: "Heb ik er verkeerd aan gedaan het geld aan te nemen?" En de reacties van gebruikers lieten niet lang op zich wachten.

De meesten van hen waren het met het meisje eens en noemden die $10.000 een soort "ontslagvergoeding" voor een beslist mislukte relatie. Er waren echter ook mensen die het gebeurde fel bekritiseerden. "Je had moeten weigeren", schreef een gebruiker, "met dit gebaar beïnvloedden zijn ouders de toekomst van hun zoon met geld".

Wat vind jij? Deed ze er goed aan om te accepteren of niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt