Stel adopteert 4 broertjes om ze niet uit elkaar te halen: nu wonen ze allemaal gelukkig samen

Janine image
door Janine

21 September 2021

Stel adopteert 4 broertjes om ze niet uit elkaar te halen: nu wonen ze allemaal gelukkig samen
Advertisement

Een kind adopteren is een daad van vrijgevigheid: het betekent iemand in je gezin verwelkomen en opvoeden, en het de kans bieden om geliefd en beschermd te worden. Het betekent een thuis geven aan degenen die er geen hebben en een toekomstperspectief geven aan creaturen die in het verleden ongetwijfeld hebben geleden door het ontbreken van volwassen referentiefiguren. Jennifer en Brandon Pratt toonden een oneindige vrijgevigheid, niet alleen tegenover één kind: ze adopteerden vier broers die in hetzelfde weeshuis woonden.

via usatoday

Advertisement

brandonpratt1/Instagram

Kinderen worden, wanneer hun biologische ouders niet voor hen kunnen of willen zorgen, toevertrouwd aan weeshuizen, in afwachting van een familie om hen te adopteren. Jennifer en Brandon zijn een Amerikaans stel met een speciale band met Brazilië; ze wilden al langere tijd kinderen adopteren om hun gezin uit te breiden. Omdat ze de cultuur van Brazilië al kenden, besloten ze om alle papieren in orde te maken om vier broers te adopteren die in het weeshuis Recife-Pernambuco woonden.

Advertisement

https://www.instagram.com/p/Bv...

Het paar was, ondanks dat ze altijd al meer dan één kind wilden adopteren, niet van plan om vier kinderen te adopteren, maar nadat ze hen hadden ontmoet, aarzelden ze niet: "We besloten ze alle vier te adopteren om te voorkomen dat ze gescheiden van elkaar zouden opgroeien. Het zijn rustige kinderen en ze hebben zich gemakkelijk aangepast!” Het scheiden van de broertjes, en dus het scheiden van het gezin, zou een grote pijn voor de kinderen zijn geweest en wat Brandon en Jennifer wilden doen was hen een gelukkig en beter leven geven, door elk kind de mogelijkheid te geven om samen met de broers op te groeien en samen het dagelijks leven te delen.Na twee en een half jaar papierwerk, ondertekening en presentatie van documenten, hebben Jennifer en Brandon Leandro, Cristiano, Enzo en William officieel in hun leven verwelkomd. De kinderen hadden een allesbehalve eenvoudig verleden: ze werden weggehaald bij hun moeder die door nalatigheid de voogdij verloor. Nu hebben Jennifer en Brandon het gezin van hun dromen: verenigd en gelukkig; en uit de glimlach van de kinderen begrijpen ook wij dat het adopteren van alle vier de beste keuze was voor hun geluk.

Advertisement