"Mijn vriend betaalt huur en rekeningen, maar weet niet dat ik de eigenaar van het huis ben": vrouw verdeelt het web

Janine image
door Janine

15 September 2021

"Mijn vriend betaalt huur en rekeningen, maar weet niet dat ik de eigenaar van het huis ben": vrouw verdeelt het web
Advertisement

Een relatie is niet altijd gemakkelijk als stel: veel mensen weten dit maar al te goed. De verschillen die wrijving en discussies kunnen veroorzaken, kunnen talrijk zijn, en basiswaarden mogen nooit ontbreken om een ​​relatie op te baseren. Vertrouwen en oprechtheid zijn misschien wel de belangrijkste, die in het geval van de hoofdpersoon van ons verhaal niet erg aanwezig zijn. Sterker nog, misschien zijn ze er helemaal niet.

Wat deed ze dat zo ongelooflijk was? Ze onthulde, met een groot aantal reacties en controverses op internet, een aspect van haar relatie met haar vriend. De man betaalt de huur en draagt ​​bij aan de rekeningen van het huis waarin ze wonen, en tot nu toe zou er niets vreemds zijn, ware het niet dat het huis eigendom is van zijn vriendin, die er de voorkeur aan geeft hier niets over te onthullen, en de huur regelmatig incasseert.

via The Sun

Advertisement
jaynee/TikTok

jaynee/TikTok

"Mijn vriend betaalt de huur voor het huis waarin we wonen, maar weet niet dat ik de eigenaar ben", onthulde Jaynee openhartig in een video op haar TikTok-profiel. Als deze zin je in het begin op zijn minst bijzonder in de oren klonk, weet dan dat je niet de enige bent die dit soort reacties heeft gehad. Op internet vind je van alles, en dit verhaal is hiervan het perfecte voorbeeld.

Zittend in de auto vertelt de jonge vrouw over haar situatie. "We wonen daar al een jaar - zegt ze - hij weet niet dat ik de eigenaresse ben en dat ik het al vijf jaar in mijn bezit heb. Hij betaalt de huur, evenals alle belangrijke rekeningen".

"Zijn bankoverschrijvingen - voegde Jaynee er niet zonder tevredenheid aan toe - zijn al die tijd rechtstreeks naar mij gegaan". Geconfronteerd met een dergelijke situatie, vraagt ​​men zich maar één ding af: waarom? In dit opzicht legde de jonge vrouw niet uit wat haar ertoe bracht deze houding aan te nemen. Afgezien van verschillende mogelijke redenen, lijkt het geen goed gedrag voor een stel.

Advertisement
jaynee/TikTok

jaynee/TikTok

Zozeer zelfs dat de reacties van de mensen die op haar video reageerden niet lang op zich lieten wachten. De meeste gebruikers hebben Jaynee fel bekritiseerd. "Dit is heel verkeerd, je gebruikt hem gewoon", schreef iemand; "Als je zo ver moet gaan om bij hem te zijn, is dat triest”, merkte een ander op. Er waren echter ook mensen die haar idee prezen, met een vleugje ironie. Ondertussen is de video van de vrouw al meer dan 1,4 miljoen keer bekeken en wordt er nog steeds over gesproken.

Wat denk jij ervan? Bedriegt ze haar partner?

Advertisement