Zijn vriendin ligt in het ziekenhuis te bevallen: hij brengt zijn Xbox mee en speelt spelletjes om de tijd te doden

Janine image
door Janine

26 September 2021

Zijn vriendin ligt in het ziekenhuis te bevallen: hij brengt zijn Xbox mee en speelt spelletjes om de tijd te doden
Advertisement

Voor veel paren is het moment van de geboorte van een kind een gebeurtenis om nooit te vergeten, waarbij onherhaalbare emoties en sensaties worden ervaren en waarin de relatie tussen de nieuwe ouders een zeer hoog niveau van empathie zou moeten bereiken. We schreven "zou moeten" omdat, afgaande op de episode die we je gaan vertellen, al deze partecipatie niet altijd zo vanzelfsprekend is.

De reden? Vraag het aan de vrouw die, in een ziekenhuisbed terwijl ze weeën had, had besloten om de houding van haar vriend, de toekomstige vader van het kind, te filmen en met iedereen te delen. Wat deed de jonge man? Iets dat voor hem vrij duidelijk is als er niet veel anders te doen is dan wachten: spelen op de Xbox!

via anxietycouple/TikTok

Advertisement
anxietycouple/TikTok

anxietycouple/TikTok

Ja, je hebt het goed begrepen. Deze man heeft het nodig geacht om de videogame-console naar de ziekenhuiskamer te brengen, op de tv aan te sluiten en Fortnite te gaan spelen, net alsof hij zich in een willekeurige situatie op de bank thuis bevond.

Bij het zien van wat er gebeurde, besloot Haydee - dit is de naam van de jonge moeder - dat ze alles zou documenteren en vervolgens de video op haar TikTok-account zou plaatsen, waarbij ze verbijsterd was door hoe de jonge man zich gedroeg. Voor de ultieme concentratie, isolatie en privacy nam haar vriend Scott zelfs de moeite om een ​​koptelefoon mee te nemen naar het ziekenhuis, zodat hij ongestoord kon spelen en de mensen om hem heen niet zou storen.

"Waarom heb je je Xbox meegenomen?" vraagt ​​Haydee aan Scott terwijl ze de video opneemt. "Nog één spelletje, ik beloof het je", antwoordt hij, in de typische houding van iemand die zich niet kan losmaken van videogames.

Advertisement
anxietycouple/TikTok

anxietycouple/TikTok

Het duurde niet lang voordat de video, die door de vrouw op het account Anxiety Couple werd geplaatst, het internet rondging en miljoenen views en reacties verzamelde. Als je je afvraagt ​​hoe gebruikers reageerden, weet dan dat, zoals vaak gebeurt, de video voor verdeeldheid zorgde.

Er waren zelfs mensen die de jonge vader fel bekritiseerden en zijn houding als “respectloos” bestempelden, en tegelijkertijd waren er mensen die zeiden dat ze niets verkeerds zagen in dat gedrag. Uiteindelijk voelde Haydee, gezien de enorme hoeveelheid reacties, de behoefte om te specificeren dat ze de video meer als een grap dan serieus had opgenomen, waarbij ze verklaarde dat het haar niet veel kon schelen of haar vriend op dat moment op de Xbox speelde.

Het moment van de bevalling, hoe mooi ook, is helemaal niet gemakkelijk, en het is niet ongewoon dat er geschillen - zelfs zeer verhitte - ontstaan ​​tussen toekomstige ouders. Voor Haydee en Scott is het gelukkig goed afgelopen, maar misschien zou het op die momenten goed zijn om alle aandacht te besteden aan wat er plaatsvindt. Wat vind jij?

Advertisement