Ze weigeren haar eten, water en een pauze: fotograaf verwijdert de trouwfoto's tegenover de bruid en de bruidegom

Janine image
door Janine

25 September 2021

Ze weigeren haar eten, water en een pauze: fotograaf verwijdert de trouwfoto's tegenover de bruid en de bruidegom
Advertisement

Ken je dat gevoel dat binnensluipt dat je op de een of andere manier gebruikt bent, ook door geliefden of misschien door vrienden aan wie je gunsten hebt bewezen? Welnu, het is vanuit een gevoel als dit dat de episode die we je gaan vertellen is ontstaan.

Als je begrijpt waar we het over hebben, begrijp je zeker ook de reactie van de vrouw die op Reddit haar uitbarsting openbaar wilde maken door te vertellen wat ze had meegemaakt op de bruiloft van een vriendin. Natuurlijk, na wat er is gebeurd, is het misschien een beetje overdreven om haar “vriendin” te noemen, en dit lijkt de mening te zijn die het meest wordt gedeeld door gebruikers die op het verhaal hebben gereageerd. Laten we in detail bekijken wat er is gebeurd.

via Icy-Reserve6995/reddit

Advertisement
Mike Baird/Wikimedia - Not the actual photo

Mike Baird/Wikimedia - Not the actual photo

Het begint allemaal wanneer de aanstaande bruid een vriendin van haar om een ​​gunst vraagt ​​voor haar bruiloft. De vriendin in kwestie is de persoon die het bericht op Reddit heeft geschreven en alles heeft verteld. Gezien het krappe budget voor de bruiloft en gezien de passie van haar kennis voor amateurfotografie, besloot de bruid haar te vragen of zij voor de foto's van haar speciale dag wilde zorgen.

In ruil daarvoor zou ze $250 hebben gekregen, een vrij laag bedrag voor dit soort reportages, maar meer symbolisch gezien de vriendschap. De fotograaf nam het daarom graag aan, als vriendendienst. Maar toen de grote dag aanbrak, ging het niet helemaal zoals gepland.

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Het was een bijzonder warme dag, met temperaturen boven de 40°C. Helemaal vergetend dat ook de fotograaf behoeften kan hebben en vermoeidheid kan ervaren, dacht het paar er goed aan om - om het zo te zeggen - zelfs geen stoel voor haar te reserveren, en dus ook geen eten, tijdens de hele receptie. Maar dat is nog niet alles. Gezien het onophoudelijke werk en de enorme hitte vroeg de bevriende fotograaf om een ​​pauze van 20 minuten, maar dat werd haar ook geweigerd.

En dat allemaal zonder dat iemand de moeite nam om haar af en toe een glas water aan te bieden. Verontwaardigd en beproefd door de situatie, wees ze de bruid op haar ongemak. Op dat moment was het antwoord ongelooflijk. De bruid ontzegde haar niet alleen de kans om uit te rusten, maar vertelde haar ook dat als ze op dat moment zou vertrekken, ze niet zou worden betaald.

Publicdomainpictures - Not the actual photo

Publicdomainpictures - Not the actual photo

Op het hoogtepunt van de verontwaardiging, reageerde de amateurfotograaf (en, op dit punt, voormalige vriendin van de bruid) door alle foto's te verwijderen die ze tot op dat moment van het paar had gemaakt en vertrok. Onnodig te zeggen dat ze in dit opzicht de speciale dag van haar vriendin verpestte. Gezien de situatie vroeg ze later Reddit-gebruikers of ze er echt verkeerd aan had gedaan om zich zo te gedragen, en legde uit dat ze zich vreselijk behandeld voelde, bijna alsof ze niet eens een mens was.

Haar verhaal ging snel viraal en leidde tot een lang koor van reacties en opmerkingen van gebruikers. De meesten van hen steunden de fotograaf en voelden empathie voor situaties waarin zogenaamde "vrienden", na om gunsten te hebben gevraagd, zeker moeten vermijden te overdrijven met eisen. Wat denk jij? Overdreef ze of verdiende de bruid het dat de foto's verwijderd werden?

Advertisement