Ze wordt op haar 17e miljonair, maar zegt dat geld haar leven heeft verpest

Janine image
door Janine

26 September 2021

Ze wordt op haar 17e miljonair, maar zegt dat geld haar leven heeft verpest
Advertisement

Wat betekent het om op zeer jonge leeftijd miljonair te worden? De Schotse Jane Park weet er alles van, die op 17-jarige leeftijd een van die geluksmomenten had die in vrij zeldzame gevallen voorkomen.

Haar lot van Euromillions was de winnende. Zo heeft ze in 2013 van de ene op de andere dag zo'n 1,17 miljoen euro “gematerialiseerd” in haar zakken. Op zijn zachtst gezegd een significant bedrag voor iemand die nog zo jong is. Hoewel zo'n overwinning voor velen misschien een droom lijkt, voelt Jane zich niet al te gelukkig met wat haar is overkomen. Integendeel, ze wilde haar verhaal aan iedereen bekend maken en onthullen dat ze van plan is een klacht in te dienen tegen de loterij zelf. De reden? Dat geld “haar leven vernietigde".

via Mirror

Advertisement

We geloven het graag als je verbaasd bent over deze verklaring. Het is heel moeilijk om dit soort lijden te begrijpen. Miljonair worden en je geen zorgen hoeven te maken over je economische zekerheid, of meer verdienen om op een waardiger manier te leven, is een doel van velen, dat vaak een luchtkasteel blijft.

Dit was niet het geval voor Jane, ook al was het, volgens wat ze zei, de overwinning zelf die haar in een totaal onaangename toestand stortte. "Het hebben van zoveel geld heeft mijn leven geruïneerd - bekende ze - ik dacht dat alles beter zou zijn, maar het is veel erger dan voorheen. Zo erg zelfs dat ik vaak wilde dat ik dat geld niet had: mijn leven zou veel eenvoudiger zijn".

Advertisement
Jane Park/Facebook

Jane Park/Facebook

De jonge vrouw bleef praten over haar ongemak door vol te houden dat ze op die leeftijd absoluut niet in staat was om haar vermogen op de best mogelijke manier te beheren. Om deze reden werd het geldbedrag niet altijd op de meest geschikte manier besteed, vanwege haar leeftijd, onervarenheid en vele "gekke" uitgaven die ze deed zonder al te veel na te denken.

Jane Park/Facebook

Jane Park/Facebook

"Mensen zijn jaloers op me en zeggen me dat ze graag in mijn plaats zouden willen zijn - vervolgde Jane - maar ze beseffen mijn constante stress niet. Ik heb materiële bezittingen, dat is waar, maar verder is mijn leven leeg". Door deze overwegingen groeide de wil om een ​​klacht in te dienen tegen Camelot, het bedrijf dat de Euromillions-loterij beheert, door Park zelf ervan beschuldigd haar dat geld te hebben gegeven toen ze beslist te jong was.

Jane Park/Facebook

Jane Park/Facebook

"Ik was te jong, ik had geen idee wat het betekende", voegde ze er in dit verband aan toe, en de reactie van het bedrijf liet niet lang op zich wachten. "We hebben regelmatig contact gehad met Jane om haar op de best mogelijke manier te ondersteunen - lieten ze weten - maar het geld nemen en het uitgeven waren haar keuzes". Desondanks vindt het meisje, dat in de loop der jaren behoorlijk bekend is geworden op sociale media vanwege haar levensstijl die vaak is gericht op excessen, dat de minimumleeftijd om mee te doen aan de loterij hoger zou moeten zijn.

Dus, ondergedompeld in haar "comfortabele ontevredenheid", blijft er veel over Jane gepraat worden. Wat vind jij? Kun je haar crisis en haar eisen begrijpen?

Advertisement