Een schoonmaakster toont de slechte omstandigheden waarin gasten de hotelkamers verlaten - Curioctopus.nl
x
Een schoonmaakster toont de slechte…
Bruidspaar vraagt £3 voor elk stuk taart: ze ontdekken dat een gast een extra stuk neemt en vragen hem om geld Is deze foto in kleur of zwart-wit? De optische illusie die veel mensen heeft verward en geamuseerd

Een schoonmaakster toont de slechte omstandigheden waarin gasten de hotelkamers verlaten

08 Oktober 2021 • Door Janine
2.104
Advertisement

Te vaak handelen we zonder na te denken over de gevolgen van onze acties en zonder onszelf in andermans schoenen te plaatsen. Wat zou er gebeuren als we allemaal zouden gaan denken dat bijna alles wat we doen op de een of andere manier een klein of groot aspect van iemands dag beïnvloedt? Sharon ziet dagelijks met eigen ogen de effecten van de onverschilligheid en onzorgvuldigheid van mensen. Ze zorgt voor het schoonmaken van de kamers van een hotel en opent elke dag de deuren van de kamers met de angst om erachter te komen wat ze binnen aantreft en de toestand van de kamer die de gasten hebben achtergelaten.

Sharon heeft verschillende video's op haar TikTok-profiel geplaatst waarin de omstandigheden te zien zijn waarin de meeste gasten hun hotelkamer verlaten. Elke ochtend wordt Sharon geconfronteerd met verschillende scenario's, en allemaal vreselijk rommelig. Zouden ze zich hetzelfde gedragen als er niet iemand was die voor ze schoonmaakt en opruimt? Hebben ze de moed om hun huis in die omstandigheden te verlaten of doen ze het gewoon omdat ze weten dat er iemand in het hotel is die wordt betaald om op te ruimen?

Aan de video's kunnen we zien hoe Sharon een kamer binnenkomt en er rotzooi in elke hoek ligt: er zijn vuile handdoeken op de grond gegooid, rozenblaadjes op de grond, de overblijfselen van een verjaardagstaart, een vreemd en plakkerig blauw glazuur overal verspreid, voedselresten en sporen van afval op de grond gegooid of achtergelaten op het bureau, meubels verplaatst, vuile sportschoenen op de lakens: dit zijn slechts enkele van de clips die de vrouw laat zien, die in de loop van haar werkervaring kamers in een nog slechtere staat moest opruimen en schoonmaken, een horrorfilm waardig.

Advertisement

De door Sharon gepubliceerde video's hebben in zeer korte tijd duizenden views verzameld. Gebruikers uitten onmiddellijk hun verontwaardiging over de slechte staat van de kamers en het gebrek aan respect van de gasten.

Eén vraag in het bijzonder werd door veel gebruikers gedeeld: "Hoe kunnen mensen zich niet schamen om een ​​kamer in deze staat achter te laten?"

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt