"Mijn vrouw gaat niet elke dag onder de douche”: man vraagt ​​om hulp bij echtscheiding - Curioctopus.nl
x
"Mijn vrouw gaat niet elke dag onder…
Een supermarktketen opent 18 keer waarin mensen op de meest verbazingwekkende plaatsen op berichten en verborgen voorwerpen zijn gestuit

"Mijn vrouw gaat niet elke dag onder de douche”: man vraagt ​​om hulp bij echtscheiding

06 Oktober 2021 • Door Janine
116.808
Advertisement

Er zijn veel redenen die bij een getrouwd stel tot een scheiding kunnen leiden. De verschillen in karakter, de ongelijke taakverdeling of misschien de ontrouw van een van de twee partners zijn echter heel wat anders dan de echtscheidingsprocessen van het Indiase echtpaar die de hoofdrolspelers van ons verhaal zijn.

Wat bracht de man in kwestie ertoe om van zijn vrouw te scheiden? De belangrijkste reden voor hun dagelijkse discussies is heel anders en veel ongebruikelijker dan de oorzaken die er doorgaans toe leiden dat een koppel uit elkaar gaat: de vrouw gaat niet elke dag onder de douche.

via: News 18

Ja, je leest het goed: de hygiënische gewoonten van de vrouw zijn zo ondraaglijk geworden voor de man dat hij om hulp vraagt. Het gebeurde in Aligarh, een stad in Uttar Pradesh in India, waar de man had besloten om een ​​einde te maken aan het huwelijk met zijn vrouw. Hoewel de twee ongeveer twee jaar getrouwd zijn en samen een kind hebben gekregen, lijkt het erop dat hun verbintenis niet voorbestemd is om in de loop van de tijd vreedzaam te blijven bestaan.

Het verhaal, verteld en opgepikt door verschillende lokale media, kwam aan het licht toen de vrouw, die haar huwelijk wilde redden, aan de Aligarh Women's Protection Cell rapporteerde dat haar man erop stond dat ze zouden scheiden. Volgens wat ze zou hebben gezegd, zou de man de noodlottige “drievoudige talaq" hebben uitgesproken, een moslimgebruik volgens welke, als een echtgenoot het woord "talaq" drie keer achter elkaar zegt, hij het recht kan hebben om onmiddellijk te scheiden.

In het licht hiervan wendde de vrouw zich tot de beschermingsinstantie op zoek naar advies, hoewel de instantie zelf verklaarde dat dezelfde echtgenoot al om hulp had gevraagd om de relatie te beëindigen, juist omdat zijn vrouw niet elke dag onder de douche gaat. "We proberen dit paar te helpen niet uit elkaar te gaan - zeiden de mensen die hen assisteren - omdat het een marginaal probleem is en kan worden opgelost".

We weten niet wat de beslissing van deze echtgenoten uiteindelijk zal zijn. Natuurlijk zal hun dagelijks leven in deze omstandigheden niet eenvoudig zijn, net zoals het zeker niet elke dag gebeurt om getuige te zijn van een huwelijkssituatie als deze. Is dit een banaal en oplosbaar probleem of een probleem dat een echtscheiding rechtvaardigt?

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt