Ze vraagt ​​een gezin het restaurant te verlaten omdat het kind te veel huilt: "het verpest mijn avondeten" - Curioctopus.nl
x
Ze vraagt ​​een gezin het restaurant…
Man licht Amazon op voor $290.000: hij kocht dure producten en stuurde goedkopere terug Spanje: Twee duikers vinden tijdens een duik een spectaculaire schat uit de Romeinse tijd

Ze vraagt ​​een gezin het restaurant te verlaten omdat het kind te veel huilt: "het verpest mijn avondeten"

12 Oktober 2021 • Door Janine
5.571
Advertisement

Het restaurant: een plek waar je niet alleen gaat eten, maar ook om een ​​gezellige avond door te brengen en te ontspannen met je dierbaren. De gedachten van de dag verdwijnen en het gelach, de glimlach, de nasmaak van lekker eten dat net is opgegeten blijven. Maar stel je voor dat het geschreeuw van een kind je terug naar een realiteit katapulteert waar niet alles perfect is. Wat te doen in deze gevallen? Ouders hebben ook het recht om hun kinderen, ook al zijn ze klein, mee te nemen naar het restaurant; niet iedereen begrijpt het echter en slaagt erin zich in de schoenen van hun ouders te verplaatsen. Een vrouw wakkerde het debat aan omdat ze een moeder had gevraagd het restaurant te verlaten.

via: reddit

De 23-jarige vrouw vertelde het verhaal op Reddit en vroeg de mening van de gebruikers: ze was in het restaurant met haar vriend, maar de sfeer werd abrupt onderbroken door het geschreeuw van een kind: "Terwijl mijn vriend en ik in het restaurant waren, zat er een gezin ongeveer twee tafels bij ons vandaan. Dit gezin bestond uit ouders van tussen de twintig en dertig en hun drie kinderen, tussen de twee en tien jaar oud. "Net toen we begonnen te genieten van onze maaltijd, begon het jongste kind te schreeuwen, om een ​​reden die ik niet begreep en het duurde ongeveer 10 minuten. Op dit punt raakte ik geïrriteerd, omdat ik betaalde om van mijn maaltijd te genieten."

De vrouw besloot toen naar de tafel van het gezin te gaan en vroeg de ouders om het kind mee naar buiten te nemen totdat hij gekalmeerd was, omdat zij - en, net als zij, de andere klanten van de zaak - niet van de maaltijd konden genieten. De moeder van het kind was echter boos op haar. Ze antwoordde het meisje dat haar zoon nog maar een baby is en dat ze meer begrip had moeten tonen. De familie besloot na een klacht bij de medewerkers te vertrekken. De jonge vrouw vervolgt: "Ik heb een vriendin verteld wat er is gebeurd en zij vertelde me dat ik aardiger en attenter moest zijn voor het gezin, aangezien opvoeden moeilijk is. Ik vertelde haar dat ze ervoor hebben gekozen om kinderen te krijgen en dat ze betere ouders moeten zijn." Gebruikers hebben gemengde meningen geuit.

Er zijn mensen die zeggen dat ouder zijn zeker moeilijk is, maar er zijn gedragingen die in bepaalde openbare contexten moeten worden gehandhaafd; er zijn mensen die suggereren het kind op te voeden geen driftbuien te krijgen en dat bepaald gedrag niet acceptabel is. Er is geen gebrek aan degenen die de verdediging van de moeder op zich hebben genomen, met het argument dat het een recht is van gezinnen om naar restaurants te gaan - ook met kleine kinderen - en dat het gedrag van de kinderen niet altijd voorspelbaar en beheersbaar is. Wat denk jij ervan? Aan welke kant staat de reden?

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt