Hij verkoopt het theeservies van zijn vrouw zonder haar medeweten: ze neemt wraak en koopt het terug - Curioctopus.nl
x
Hij verkoopt het theeservies van zijn…
De grootste neus ter wereld is van een 71-jarige man: hij is bijna 9 cm Jongen vindt een 100 jaar oude spijkerbroek van Levi’s: het bevond zich in een verlaten mijn

Hij verkoopt het theeservies van zijn vrouw zonder haar medeweten: ze neemt wraak en koopt het terug

11 Oktober 2021 • Door Janine
3.451
Advertisement

Het is voor een stel niet altijd gemakkelijk om door de jaren heen in balans te blijven en vooral om ervoor te zorgen dat er altijd hetzelfde vertrouwen tussen de partners is. Veel mensen weten dit goed, maar misschien hebben weinigen het beter begrepen dan de echtgenoten die de hoofdrolspelers zijn van het verhaal dat we je gaan vertellen.

Het zou in deze situatie te eenvoudig zijn om van meningsverschillen te spreken. Een gebaar dat de echtgenoot op een onschuldige manier deed en volgens hem voor een nobel doel, leidde tot een reëel probleem dat leidde tot wrok, teleurstellingen en wraak, allemaal ingegeven door gebrek aan wederzijds vertrouwen.


Toen zijn kleinzoon er eindelijk in was geslaagd kanker te verslaan, besloot de man hem een ​​geschenk te geven en hem iets te geven waar de jongen erg naar verlangde. Jammer dat hij, om de 300 dollar te verzamelen die nodig was om een ​​gamestoel te kopen, in het geheim het oude theeservies van zijn vrouw verkocht, een erfstuk dat de vrouw koesterde vanwege de waarde ervan.

Stel je haar reactie voor toen ze erachter kwam wat er was gebeurd. Ze was niet alleen niet op de hoogte gesteld van de verkoop, maar ze had dat servies ook nooit kwijtgewild. Teleurgesteld en ook behoorlijk boos besloot de vrouw in de tegenaanval te gaan. Ze pakte stiekem de Xbox-spelconsole van haar man, verkocht die en kocht met de opbrengst haar geliefde servies terug.

Maar op dat moment begonnen de twijfels over wat er was gebeurd haar te achtervolgen. Daarom wilde ze het verhaal openbaar maken op Reddit en gebruikers om een ​​mening vragen. Had ze het bij het verkeerde eind gehad door zo te reageren, of zou haar man zich in eerste instantie niet moeten toestaan ​​haar servies te verkopen zonder haar toestemming?

Advertisement

In de post zei de vrouw dat ze zich op de een of andere manier in het vertrouwen verraden voelde. En de reacties van de mensen lieten niet lang op zich wachten. Voor velen van hen zou het conflict dat was ontstaan ​​tussen de echtgenoten een symptoom kunnen zijn van grotere problemen, misschien ingegeven door ontevredenheid en onopgeloste meningsverschillen. Wat denk jij ervan? Was het juist dat de man zich zo gedroeg, en had de vrouw op haar beurt kunnen vermijden wraak te nemen?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt