Ze beklimt een ladder en bespiedt haar buren door het raam: de ongelooflijke beelden vastgelegd door de camera's - Curioctopus.nl
x
Ze beklimt een ladder en bespiedt haar…
Japanse uitvinder maakt machine die plastic omzet in brandstof Deze voormalige gevangenis is omgetoverd tot een superluxe hotel: de cellen zijn nu kamers

Ze beklimt een ladder en bespiedt haar buren door het raam: de ongelooflijke beelden vastgelegd door de camera's

13 November 2021 • Door Janine
1.739
Advertisement

Het is helemaal niet eenvoudig en ook niet vanzelfsprekend om goed met je buren om te gaan. Wie heeft er nog nooit problemen mee gehad? Contrasten kunnen om de meest uiteenlopende redenen ontstaan: zelfs als we denken dat we ons op de beste manier gedragen en niemand tot last zijn, kunnen we altijd - negatief - verrast worden door de houding van degenen die om ons heen wonen.

De bewoners die vlakbij de vrouw wonen die de hoofdpersoon is van ons verhaal en van een video, weten er ongetwijfeld alles van, die, na te zijn gedeeld op TikTok, snel het web rondging. Heb je wel eens nieuwsgierige buren gehad? Als je ja hebt geantwoord, zijn we er zeker van dat ze nauwelijks het niveau zullen hebben bereikt van deze vrouw die, profiterend van de afwezigheid van de bewoners naast haar, de nieuwsgierigheid naar een hoger niveau heeft getild. Klaar om erachter te komen wat ze deed?

Het is niet ongewoon om ongepaste vragen en interesse van buren te ontvangen. Vaak is het gewoon een kwestie van nieuwsgierigheid, maar zo'n houding is misschien niet altijd welkom. In het geval van de vrouw in kwestie was haar verlangen om haar neus in het leven van anderen te steken zo sterk dat ze besloot zich in een onderneming te wagen waar veel mensen versteld van stonden, te beginnen met de eigenaren van het huis ernaast.

Gewapend - om het zo te zeggen - met een ladder, bedacht ze om een ​​kijkje te gaan nemen in het huis, en arriveerde bij het raam door heimelijk naar boven te klimmen. En als je denkt dat ze het voor de zekerheid deed, misschien om te controleren of alles in orde was in de afwezigheid van de eigenaren, dan heb je het helemaal mis. De buurvrouw maakte namelijk misbruik van hun afwezigheid om daar te kijken en haar ogen dichter bij het glas te brengen en vervolgens naar binnen te gluren.

Het lijkt absurd, maar het is echt zo: het gebeurde in Brazilië en in de video die een TikTok-gebruiker heeft gepubliceerd, zie je de oude vrouw die op het terras voor het betreffende pand arriveert, rondkijkt, een beetje rondloopt, en dan kijkt ze met haar gezicht tegen het glas aangedrukt door het raam naar binnen, alsof ze naar iets op zoek was. De hele scène werd vastgelegd door de bewakingscamera's van de buren, die vervolgens de verschillende frames in een video monteerden en ze aan iedereen op internet lieten zien. Het is duidelijk dat de vrouw niet eens door had dat ze in de gaten werd gehouden, en dit maakte de episode nog unieker.

Advertisement

Het is niet duidelijk wat de reden voor dit gebaar was, ook al zouden er aan de oorsprong van dit alles wat contrasten zijn als gevolg van sommige renovatiewerkzaamheden, die niet op de beste manier werden ontvangen. Kortom: kijkend naar wat er is gebeurd zou je zeggen "kijk uit voor de buren", want we zouden ze elk moment achter het raam kunnen vinden, terwijl ze ons bespieden nadat ze een ladder hadden beklommen! Alle gekheid op een stokje, heb je ooit een scène als deze gezien?

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt