Het exacte moment waarop deze man zich realiseert dat hij £1 miljoen heeft gewonnen in de loterij (+ VIDEO) - Curioctopus.nl
x
Het exacte moment waarop deze man zich…
Deze 89-jarige man heeft zijn doctoraat gehaald in de natuurkunde: “Ik wil mijn brein actief houden” Deze 15 historische foto's tonen enkele belangrijke gebeurtenissen uit het verleden

Het exacte moment waarop deze man zich realiseert dat hij £1 miljoen heeft gewonnen in de loterij (+ VIDEO)

01 December 2021 • Door Janine
1.318
Advertisement

Ken je dat exacte moment waarop je goed nieuws ontvangt? Heb je je ooit afgevraagd welke uitdrukking op ons gezicht te zien is? Het is niet altijd mogelijk om het te vereeuwigen, maar in het geval van de man waarover we je gaan vertellen wel, en de beelden gaan de wereld rond. Het was in zijn geval een van die dingen die voorbestemd waren om het leven voor altijd te veranderen: de miljoenenwinst in de loterij.

Je leest het goed. Terry Kennedy, een 28-jarige voormalige Britse voetballer, heeft de grootste en meest geweldige schok ervaren, na een periode van zijn leven die zeker niet gemakkelijk is geweest. Zijn verhaal heeft in feite veel mensen ontroerd en geraakt. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via: Daily Mail

Hoewel het nu een zeer gelukkige miljonair is, is het lot met Terry Kennedy niet altijd zo vriendelijk en genadig geweest. De jonge man uit Barnsley, South Yorkshire, speelde in feite in de teams van Sheffield United en Harrogate Town, en hij geloofde heel erg in zijn passie, tot het punt dat hij een voetbalcarrière voor ogen had. Zijn plannen voor de toekomst liepen echter niet zoals hij had verwacht en in 2016 moest hij vanwege een zware knieblessure stoppen met de sport.

Een harde klap, na jaren waarin Terry zijn droom als profvoetballer wist na te jagen. Het fortuin en het lot hadden echter iets nieuws en moois voor hem in petto. Terwijl hij aan het werk was, realiseerde hij zich dat zijn lot voor hem iets schokkends onthulde. De jackpot van £1 miljoen leek van hem te zijn, en Kennedy kon zijn ogen niet geloven.

Tot het punt dat hij, voordat hij de overwinning bekendmaakte, er de voorkeur aan gaf een grondige controle te doen en de loterij te bellen om te bevestigen wat hij vermoedde. Op dat moment filmden zijn collega's hem, trillend en ademloos, terwijl hij aan de telefoon wachtte om erachter te komen of zijn leven echt voor altijd was veranderd.

Toen de telefoniste de overwinning bevestigde, kon de man zijn emoties niet bedwingen. In de video, gedeeld op Twitter, kun je duidelijk de verandering van uitdrukking op zijn gezicht zien. Nadat de persoon aan de telefoon hem had gevraagd ervoor te zorgen dat hij ging zitten voordat ze het "oordeel uitsprak", veranderde Terry's gretige verwachting in vreugde en emotie: hij was de winnaar!

Advertisement

Onnodig te zeggen dat zijn geluk werd gedeeld met alle aanwezigen: de pech uit het verleden leek te zijn gekeerd en de viering van die overwinning was nog maar het begin. Terwijl hij zijn gezicht in zijn handen hield, hield Terry niet op "Oh mijn God" te roepen, anderen te betrekken bij de geweldige ervaring die hij had. We wensen hem het allerbeste voor zijn nieuwe leven als miljonair!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt