"Mooie mensen hebben een moeilijk leven": influencer vertelt over haar eenzaamheid - Curioctopus.nl
x
"Mooie mensen hebben een moeilijk leven":…
Oma weet niet hoe ze een mobiele telefoon moet gebruiken: haar kleindochter maakt een geïllustreerde handleiding voor videogesprekken en berichten Ook herenkapsels zijn belangrijk: de 16 video's van deze kapper bewijzen het ons

"Mooie mensen hebben een moeilijk leven": influencer vertelt over haar eenzaamheid

23 November 2021 • Door Janine
981
Advertisement

We horen vaak dat het leven voor knappe mensen veel gemakkelijker is. Men denkt dat ze veel meer kansen hebben, zowel zakelijk als persoonlijk, en we kunnen ons zeker niet voorstellen dat modellen en influencers - bekend om hun looks - juist vanwege hun fysieke verschijning een moeilijk leven zouden kunnen leiden. Dit is het standpunt van Veronika Rajek, een 25-jarig Slowaaks model dat onthulde dat haar fysieke verschijning leed veroorzaakt.

via: NY Post

Veronika is een jong model met 1,1 miljoen volgers op Instagram en deelt haar schoonheid met professionele foto's. De vrouw, die in Oostenrijk woont, zegt echter dat het leven voor mooie mensen niet zo eenvoudig is als het lijkt. Haar account wordt vaak gedeactiveerd omdat mensen denken dat het niet echt is. De vrouw zei: "Ze denken dat ik een robot ben. Ik noem mezelf een alien... mensen geloven niet eens dat ik besta."

Op sociale media is er geen gebrek aan haters en opmerkingen van slechte aard. Ze beschuldigen haar van het gebruik van Photoshop en ze bekent dat de hardste opmerkingen altijd van vrouwen komen. "Ik krijg vervelende opmerkingen van vrouwen omdat ze jaloers zijn en denken dat ik hun vriend wil... Alleen vrouwen kunnen andere vrouwen zo erg kwetsen", verklaarde ze.

Maar de problemen gaan niet alleen over sociale media en online kritiek. De grootste moeilijkheden ondervindt Veronika in de privésfeer. Ze bekende verdrietig dat ze geen vrienden heeft en dat mensen geïntimideerd zijn door haar uiterlijk en bang zijn om met haar om te gaan. “Ik denk niet dat ik perfect ben... maar mensen zijn bang voor me en willen niet met me praten. Ik vind het zo naar omdat mensen het me moeilijker maken omdat ik mooi ben", zei ze. Het leven van een knap persoon kan gemakkelijk en vol kansen lijken: als kansen niet ontbreken, is schoonheid - voor Veronika - synoniem geworden met eenzaamheid. De vrouw heeft besloten om advies te geven aan degenen die “genetisch minder geluk” hebben, en motiveert hen door te zeggen dat schoonheid een gevoel is, niet fysiek. "Als je je zo mooi voelt als je bent, dan ben je mooi. Als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook mooi zijn." Deel je haar gedachten?

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt