Cafetaria deelt foto's van de rommel die een moeder met haar kind heeft achtergelaten: dit zorgt voor ophef - Curioctopus.nl
x
Cafetaria deelt foto's van de rommel…
Religieuze mensen zijn minder intelligent dan niet-gelovigen: een onderzoek legt uit waarom Moeders met drie kinderen zijn meer gestrest dan alle anderen: een onderzoek legt uit waarom

Cafetaria deelt foto's van de rommel die een moeder met haar kind heeft achtergelaten: dit zorgt voor ophef

26 November 2021 • Door Janine
3.093
Advertisement

Het is niet altijd zo vanzelfsprekend dat iedereen zich beleefd en met respect voor de dingen van anderen gedraagt: velen weten dat maar al te goed. Dit zijn geen overdrijvingen of vanzelfsprekende zinnen, maar helaas uitspraken die van tijd tot tijd worden bevestigd door feiten die allesbehalve positief zijn, net zoals wat we je gaan vertellen.

Met in de hoofdrol een moeder, haar 11 maanden oude baby en een café waar ze als klant naartoe gingen. Nadat de managers van de bar hadden gezien in welke staat de vrouw de tafel had achtergelaten waar ze met haar zoon had gezeten, konden ze hun teleurstelling niet bedwingen en besloten ze in het openbaar te laten zien wat er was gebeurd, waardoor de meningen van mensen verdeeld zouden worden. Dit is wat er is gebeurd.

via: The Sun

Een echte "publieke aanklacht", die Corby's Tea Room in Ramsgate, in het Verenigd Koninkrijk, op Facebook plaatste, compleet met foto's, verwijzend naar de moeder die verantwoordelijk werd gehouden voor ontoelaatbaar gedrag.

"Zelfs als we moeders en hun kleine kinderen verwelkomen - leest de post - kunnen we de rotzooi die op deze manier is achtergelaten niet accepteren zonder enige poging om te helpen opruimen of zonder enig excuus, en na ons protest werd ons verteld dat ze hier nooit meer terug zouden komen.” Kortom: niet alleen de schade, voor het café, maar ook de kritiek van de vrouw die volgens de mensen die er werken nooit in die omstandigheden van tafel had mogen gaan.

Op de foto's zie je inderdaad duidelijk veel etensresten verspreid over de tafel, erop en eronder, vooral naast de hoge stoel die door het kind werd gebruikt. Toen de post onder de ogen van de zus van de door het café beschuldigde vrouw belandde, liet de kritiek niet lang op zich wachten. "Dit is absoluut walgelijk gedrag van een zogenaamde professional", schreef de vrouw, die het hier niet bij liet zitten.

"Het leek alsof er geen probleem was totdat ze je betaalden - ging ze verder - maar maak je geen zorgen, ook al heb je mijn zus en haar zoon publiekelijk verteld dat ze niet langer je theesalon mogen binnenkomen, betwijfel ik of ze nog in jouw theesalon zouden willen zitten, na dit walgelijke vertoon van onprofessioneel gedrag".

Vanaf dat moment is er naar aanleiding van de post een heuse discussie ontstaan. Honderden opmerkingen van gebruikers volgden elkaar op, en niet allemaal waren ze het eens met de manager van het café. "Die rommel is absoluut normaal voor een 11 maanden oud kind dat eet - schreef iemand - ik ben verbaasd dat die moeder op deze manier belachelijk werd gemaakt". En nogmaals: "ook al is het vervelend, het hoort bij de catering als er ook kleine kinderen onder de klanten zijn".

Er waren echter ook mensen die een sterk standpunt innamen ten gunste van het café. "Het is een ramp, zou je het huis van een vriend zo verlaten? - schreef een gebruiker - ik betwijfel het ten zeerste". De kwestie kreeg zoveel aandacht dat de eigenaar van de theesalon later zijn excuses aanbood en verklaarde dat het niet zijn bedoeling was om iemand te beledigen, vooral de jonge ouders, en drong aan op hun welkom, maar ook op de noodzaak dat de klanten zich correct gedragen. "Ik heb niemand genoemd of beschaamd - schreef hij - mijn foto's identificeerden niemand, ze waren er alleen om de wanorde aan te tonen die in het café was achtergelaten".

Wat vind je van dit verhaal? Heeft de barman er goed aan gedaan om zijn frustratie zo te delen of overdreef hij?

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt