x
Vrouw trouwt met zichzelf en vraagt…
De dansepidemie: de mysterieuze plaag die mensen dwong om maandenlang te dansen zonder te stoppen 18 van de grappigste en meest extravagante items die mensen hebben gevonden tussen de marktkraampjes

Vrouw trouwt met zichzelf en vraagt ​​90 dagen later echtscheiding aan: “Ik heb iemand anders ontmoet”

24 November 2021 • Door Janine
4.207
Advertisement

Het huwelijk is een belangrijke dag: het gaat niet alleen om het ondertekenen van een contract, maar om het vieren van de liefde die twee mensen bindt die besloten hebben de rest van hun leven samen door te brengen, ook vanuit juridisch oogpunt. Maar wie zei dat het huwelijk noodzakelijkerwijs de liefde tussen twee mensen moet vieren? Het is ongetwijfeld een gewoonte: zo is het nu eenmaal. Een vrouw, model, besloot echter de liefde voor zichzelf te vieren door met zichzelf te trouwen.

via: Daily Star

Ook jij, op dit punt, zou jezelf kunnen afvragen: hoe? Cris Galera, 33 jaar, besloot met zichzelf te trouwen tijdens een formele ceremonie in een kerk in Brazilië. In het land kunnen dit soort huwelijken niet officieel gelegaliseerd worden, maar dit heeft de vrouw niet afgeschrikt. Deze praktijk, genaamd "sologamie”, omvat hetzelfde protocol als het traditionele huwelijk: ring, lange jurk, feest en gasten.

De vrouw had in feite alle hoop verloren haar zielsverwant te vinden en had besloten niet langer op mannen te vertrouwen. Cris besefte dat ze een sterke, onafhankelijke en gelukkige vrouw was. Van jezelf houden is belangrijk, en ze besefte dat ze meer van zichzelf hield dan van wie dan ook. Dit bracht haar ertoe om het nieuwe bewustzijn te vieren en een bruiloft in eenzaamheid te vieren. In haar post op Instagram zei de vrouw: “Ja mensen, dat klopt! Ik ben een aanhanger van Sologamie en besloot te trouwen. Ik vier mijn Self Love en ik wil andere vrouwen inspireren om hun zelfrespect te vergroten! Heb je je ooit afgevraagd of deze trend voet aan de grond krijgt?! Haha... Dit nieuws heeft ook gevolgen gehad hier in Brazilië en in het buitenland... Ik ontvang duizenden berichten van mannen en vrouwen over de hele wereld die met me willen trouwen... Het is jammer, want ik ben niet van plan om snel te scheiden".

Het nieuws veroorzaakte sensatie, maar wat nog meer sensatie veroorzaakte, was een verklaring van haar. Cris kondigde aan - haar overtuigingen ontkennend - om 90 dagen na het huwelijk van zichzelf te scheiden. De reden? De vrouw ontmoette een bijzonder persoon, op wie ze smoorverliefd werd. Ze zei dat ze in de liefde begon te geloven dankzij de ontmoeting met deze persoon. Ze gaf echter toe dat ze geen spijt had van wat ze had gedaan, en dat het mooi was zolang het duurde. Dat huwelijk, in eenzaamheid gevierd zonder aanwezigheid van de andere partij, had voor haar een symbolische waarde: liefde voor jezelf is sterker dan liefde voor iemand anders, maar dat betekent niet dat je niet van gedachten kunt veranderen. Soms stelt het leven ons voor ongelooflijke verrassingen.

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt