Ze zijn al jaren vriendinnen en dan ontdekken ze dat ze zussen zijn: het ongelooflijke verhaal van deze twee vrouwen

Janine image
door Janine

03 December 2021

Ze zijn al jaren vriendinnen en dan ontdekken ze dat ze zussen zijn: het ongelooflijke verhaal van deze twee vrouwen
Advertisement

Soms lezen we zulke ongelooflijke verhalen dat we moeite hebben om ze te geloven, en degene die we je gaan vertellen is daarvan een voorbeeld. Zelfs als het rechtstreeks uit het script van een soap of een tv-programma lijkt te komen, is het 100% echt, sinds de twee hoofdrolspelers het bekend hebben gemaakt, werd er dan ook overal over gesproken.

Hun namen zijn Julia en Cassandra, en tot voor kort waren ze "slechts" twee goede vriendinnen. Het is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend om echte en oprechte vriendschappen in het leven te vinden, maar in het geval van deze twee vrouwen is ontdekt dat de band die hen verenigt in werkelijkheid iets veel dieper is dan wat ze dachten te hebben. 

via Daily Mail

Advertisement

Het verhaal, zoals gezegd, is er zo een waarbij je verbijsterd achterblijft, zo bijzonder is het. Over een gelukkig toeval gesproken, in dit geval is het absoluut reductief: het lijkt erop dat Julia Tinetti en Cassandra Madison, 31 en 32, voorbestemd waren om elkaar te ontmoeten, en ontdekten dat ze niet alleen vriendinnen waren, maar zussen!

Je leest het goed: de twee vrouwen, oorspronkelijk afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en geadopteerd in de Verenigde Staten, ontmoetten elkaar in 2013 toen ze allebei gingen werken in de Russian Lady Bar in New Haven, in Connecticut. Het ontbrak de twee nooit aan sympathie, tot het punt dat de twee, van eenvoudige collega's, hele goede vriendinnen zijn geworden. De relatie die ze hadden, was echter voorbestemd om meer te worden.

Advertisement
Cassandra Raquel Madison/Facebook

Cassandra Raquel Madison/Facebook

Bijna per ongeluk ontdekten ze dat ze dezelfde tatoeage hadden, de vlag van de Dominicaanse Republiek, en op dat moment begonnen ze elkaar vragen te stellen over hun geboorteplaats. Maar daar hielden de toevalligheden niet op. Velen, behalve zij twee, hebben de sterke fysieke gelijkenis opgemerkt die ze hebben. En als het in eerste instantie allemaal als een grap begon, besloten Julia en Cassandra dat ze de zaak verder zouden onderzoeken.

Na het vergelijken van de geboorteaktes zonder resultaten te verkrijgen die verbanden bevestigden, gingen ze verder met de volgende stap. Cassandra kwam in contact met haar familie in de Dominicaanse Republiek en ontmoette haar biologische vader die haar na enige aarzeling vertelde wat er werkelijk was gebeurd. Haar ouders hadden twee van hun negen kinderen ter adoptie afgestaan, oftewel de twee meisjes. Op dat moment restte alleen nog het ondergaan van een DNA-test.

Julz Tinetti/Facebook

Julz Tinetti/Facebook

Met de uitslag van het onderzoek kwam er ook een immense verrassing: Julia en Cassandra zijn zussen, geboren uit dezelfde biologische ouders. Blijkbaar bevatten de geboorteaktes die ze hadden geraadpleegd fouten, die het biologische bewijs zonder enige twijfel heeft gecorrigeerd. Het was niet gemakkelijk voor deze twee "vriendinnen-zusjes" om uit te leggen wat er is gebeurd, maar samen zijn ze ervan overtuigd dat ze het kunnen. Eén ding is zeker: voor hen zal niets meer hetzelfde zijn!

Wat vind je van dit verhaal? Ongelooflijk, toch?

Advertisement