"Je bent te dik en niet in vorm": haar nicht beledigt haar en nodigt haar niet uit voor de bruiloft - Curioctopus.nl
x
"Je bent te dik en niet in vorm": haar…
Een Italiaans team verwijdert en reconstrueert de alvleesklier van een 73-jarige patiënt met kanker Ze zijn al jaren vriendinnen en dan ontdekken ze dat ze zussen zijn: het ongelooflijke verhaal van deze twee vrouwen

"Je bent te dik en niet in vorm": haar nicht beledigt haar en nodigt haar niet uit voor de bruiloft

03 December 2021 • Door Janine
4.498
Advertisement

Het huwelijk is een moment waarop in het gezin conflicten en karakteraspecten naar voren kunnen komen die uiteindelijk tot onvrede en zelfs bittere discussies kunnen leiden. Hoewel het eigenlijk een dag van vreugde zou moeten zijn, waarop iedereen samenkomt om de verbintenis tussen twee mensen te vieren, kunnen vaak de stress van de voorbereidingen en de wens om te controleren of alles perfect is, domineren, en dan kunnen de dingen niet gaan zoals ze zouden moeten.

De nicht van de bruid waar we jullie over gaan vertellen weet er alles van, slachtoffer van discriminatie die ze zeker nooit had verwacht. De jonge vrouw, die al haar teleurstelling op TikTok deelde in een video die op internet rondging, werd feitelijk uitgesloten van de huwelijksreceptie vanwege haar fysieke verschijning. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

Het is niet de eerste keer dat we je vertellen over bruiden die, verlangend dat hun speciale dag in alle opzichten perfect zal zijn, erin slagen de gevoelens van de mensen om hen heen te kwetsen. De toekomstige vrouw in kwestie was net zo. Lia, de TikTok-gebruikster die op het sociale netwerk bekend staat als @liainlouisiana, onthulde aan de wereld dat haar nicht, die op het punt stond te trouwen, haar letterlijk door middel van verschillende berichten had berispt omdat ze "te zwaar en uit vorm" zou zijn, haar eraan herinnerend dat ze geen bruidsmeisje zou zijn juist vanwege haar gewicht.

"Je hebt geen controle over jezelf omdat je niet op dieet gaat - schreef de nicht in sommige van haar berichten - het is mijn huwelijk en ik hou van gedisciplineerde mensen". Bij het lezen van deze woorden probeerde Lia eerst kalm te blijven, ook al voelde ze zich diep beledigd en gekwetst door haar familielid. Zozeer zelfs dat kort daarna al haar frustratie naar boven kwam. En in de daaropvolgende uitwisselingen verbeterde het gedrag van de toekomstige bruid niet.

In feite vroeg de vrouw niet alleen haar nicht om onopvallende schoenen te dragen, maar ze bleef het maar over haar fysieke verschijning hebben en onthulde zonder al te veel woorden dat de aanwezigheid van het meisje op de bruiloft niet gewaardeerd zou worden. Tot het verhaal onomkeerbaar werd.

"Ik heb de hele middag gehuild - zei ze - ik ben niet uitgenodigd". In het licht van dit alles heeft Lia besloten alles te delen, met grote solidariteit van TikTok-gebruikers, die in grote hoeveelheden hebben besloten haar te steunen, haar te troosten en haar uit te nodigen om op soortgelijke nare dingen te reageren. "Je hebt niets verkeerds gedaan", schreven ze haar en op grond van deze overtuiging besloot het meisje ironisch genoeg zichzelf op video te laten zien terwijl ze fastfood at, alsof ze haar nicht wilde provoceren.

Advertisement

"Jullie zeiden dat ik mezelf moest respecteren en me niet als vuilnis moest laten behandelen - zei Lia vastberaden - ik doe mijn best". Kortom: zeker een onnodige afkeur, die van de toekomstige bruid, die een slechte situatie had kunnen vermijden, maar waar het meisje gelukkig lik op stuk gaf. Een bruiloft zou eigenlijk alleen een mooie gelegenheid moeten zijn om familieleden en vrienden te herenigen in de naam van liefde, en deze dingen zouden nooit mogen gebeuren. We hopen alleen dat de bruid het beseft, en dat ze misschien besluit op haar schreden terug te keren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt