Vrouw organiseert een nep-huwelijk in een wanhopige poging om de aandacht van haar ex-vriend te trekken - Curioctopus.nl
x
Vrouw organiseert een nep-huwelijk in…
Ze wordt ontslagen omdat ze zwanger is: haar werkgevers moeten haar 300.000 pond betalen Zijn vriendin ligt in het ziekenhuis voor de bevalling: hij neemt videogames mee om de tijd te doden

Vrouw organiseert een nep-huwelijk in een wanhopige poging om de aandacht van haar ex-vriend te trekken

07 December 2021 • Door Janine
1.071
Advertisement

Niet iedereen kan het einde van een belangrijke relatie accepteren en verwerken. De relatie volledig afsluiten met een persoon met wie je zoveel hebt gedeeld, is niet gemakkelijk, en soms probeer je de aandacht van de ex-partner te trekken met een aantal wanhopige pogingen: je schrijft hem of haar met een stom excuus, misschien met de hoop dat de dingen kunnen veranderen en we weer bij elkaar kunnen komen. Geen enkele wanhopige poging is echter te vergelijken met die van Jacqueline: de vrouw bekende op TikTok dat ze een nep-huwelijk had georganiseerd in een poging de aandacht van haar ex-vriend te trekken. Zou de strategie gewerkt hebben?


De vrouw toonde in de gepubliceerde video de foto's van haar nep-huwelijk: je ziet het nep-paar omhelzingen uitwisselen, lachen en dansen. Zij droeg een elegante witte jurk en hij een zeer klassieke smoking. Ze poseert voor het raam terwijl de klassieke fotoshoot van het bruidspaar wordt gemaakt. De bruiloft was, ondanks dat het nep was, goed georganiseerd: of beter gezegd, de enscenering was goed georganiseerd. Jacqueline huurde zelfs een kamer om de foto's te maken, betaalde een kapper voor het kapsel en kocht een echte bruidstaart. De vrouw simuleerde een echt huwelijk en waarvoor? Om haar ex weer terug te krijgen, in de hoop dat hij haar een berichtje zou sturen.

Haar hoop was echter tevergeefs: de vrouw kreeg geen berichten van haar ex-vriend. Haar ex had de stories van het huwelijk die de vrouw op Instagram publiceerde wel gezien, maar reageerde niet en stuurde haar geen reactie: de wanhopige poging was dus tevergeefs. Eén ding heeft Jacqueline echter wel bereikt: haar video ging viraal en bereikte al snel 1,7 miljoen views.

Advertisement

De gebruikers aarzelden niet om commentaar te geven op de dwaze onderneming van de vrouw: iedereen is het erover eens dat de vrouw haar toevlucht heeft genomen tot een absurde en sluwe list, en ze zijn niet verbaasd dat de ex-vriend de relatie wilde beëindigen en geen contact opnam met Jacqueline om haar geluk te wensen. Meer details kennen we niet: we weten niet wie de nep-echtgenoot is, hoe ze hem heeft ingehuurd, en hoeveel geld ze aan deze enscenering heeft uitgegeven. Misschien heeft deze ervaring Jacqueline echter geholpen om te leren dat je het verleden achter je moet laten.

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt