x
Oudere man opent zwembad in zijn tuin…
Bizar, grappig en leuk: 15 foto's van het vreemdste sociale profiel op internet Wetenschappers verbinden GPS-apparaten aan eksters, maar ze komen in opstand en halen ze van elkaar af

Oudere man opent zwembad in zijn tuin voor de kinderen uit zijn buurt: “dan ben ik niet meer alleen”

24 Februari 2022 • Door Janine
2.899
Advertisement

Toen Keith Davison na 66 jaar huwelijk alleen achterbleef, kon hij de stilte van zijn huis niet verdragen. "Je kunt je gewoon niet voorstellen hoe die omgeving is veranderd", zei de oude man. Hoe ga je om met zoveel verdriet en probeer je zo'n moeilijke situatie te overwinnen? Deze 94-jarige gepensioneerde rechter besloot een zwembad te installeren in zijn achtertuin in Morris, in Minnesota, zodat alle kinderen in zijn buurt zich er kunnen vermaken.

Nu heeft hij zoveel bezoekers dat zijn huis nooit meer stil zal zijn! Laten we wat meer te weten komen over zijn verhaal en wat hij deed.

via: KARE 11

Het viel niet mee om de stilte te doorstaan ​​in een huis dat 66 jaar lang werd bewoond door zijn vrouw en zijn drie kinderen, inmiddels volwassen. Voormalig rechter Keith Davison had geen kleinkinderen en niemand om hem gezelschap te houden.

"In deze tijden is het denk ik normaal om overvallen te worden door verdriet - zei de rechter - ik heb veel gehuild sinds ze niet meer bij me was. Ik kon me echter ook niet door dit alles laten meeslepen. Ik moest iets doen. Toen kwam ik op dit idee: een zwembad voor kinderen en jongeren in de buurt".

En zo werd het idee al snel werkelijkheid. Het zwembad, dat 4,9 meter bij 9,8 meter meet, werd binnen een paar maanden geïnstalleerd, om in juli door de vriendelijke oude man aan alle kinderen van de buurt te worden onthuld. Ondanks dat hij drie volwassen kinderen heeft, heeft Davison geen kleinkinderen. Toch zei een buurman hem terecht: "Je hebt onze hele buurt met kinderen geadopteerd. Dit zijn je kleinkinderen."

"Geluk kunnen geven - zei de grootvader van de buurt - is voor mij de beste manier om het zelf ook te vinden! Is het niet geweldig om te zien hoe kinderen plezier hebben? Hier is zoveel plaats dat veel gezinnen die geen uitstapje kunnen maken buiten de stad, hier kunnen komen picknicken op ons grasveld."

En Keith gaf toe dat hij dol is op die momenten van delen en gemeenschappelijk luieren! "Natuurlijk - zei hij - kan iemand argwanend staan ​​tegenover het idee van een oude man die een zwembad voor kinderen bouwt. Maar gelukkig zijn mijn vrouw en ik bekend in de buurt en heeft iedereen begrepen dat het een gebaar van pure sympathie is".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt