Ze mag de bruiloft van haar vriendin niet bijwonen omdat "ze te knap is" - Curioctopus.nl
x
Ze mag de bruiloft van haar vriendin…
Als twee druppels water: 16 mensen die ongelooflijk veel op hun familieleden lijken Ze renoveren het huis en vinden 80.000 bijen en 45 kg honing in de douchewand

Ze mag de bruiloft van haar vriendin niet bijwonen omdat "ze te knap is"

21 December 2021 • Door Janine
1.582
Advertisement

De dag van het huwelijk is enorm belangrijk: het is de dag van de beloften en waarop de liefde tussen twee mensen samen met hun naasten wordt gevierd. Veel echtgenoten doen er alles aan om die dag perfect te maken: je kiest de locatie, het menu, de plaats om de bruiloft te vieren, de muziek en stuurt uitnodigingen naar familie en vrienden. Zowel de bruidegom als de bruid kiezen hun kleding zorgvuldig: het doel is om je comfortabel te voelen, maar ook om de aandacht van de gasten te trekken. Wat gebeurt er echter als een gast het risico loopt te veel aandacht te trekken en de bruid te “overschaduwen” met haar schoonheid?

via: dailymail

Het klinkt absurd, maar dit is wat er met Alena is gebeurd: het knappe meisje komt uit Heidelberg, in Duitsland, en deelde haar absurde ervaring op TikTok. Alena zei dat ze was uitgenodigd op de bruiloft van een van haar beste vriendinnen: ze was blij om een ​​van de belangrijkste momenten in haar leven met haar te delen. Ze waren allebei enthousiast: het was haar vriendin die een jurk uitkoos voor haar bruiloft: een mooie en strakke blauwe jurk, strapless en vol met pailletten. De vriendin en toekomstige bruid lijkt echter nerveus te zijn geworden en heeft - jaloers op haar schoonheid - besloten de uitnodiging voor Alena in te trekken: kortom, ze mocht niet meer deelnemen aan de bruiloft omdat ze "te mooi" was.

Alena begreep gewoon niet waarom de bruid een probleem had met haar uiterlijk: de jurk was namelijk door haar gekozen. De vrouw had blijkbaar het vermoeden dat Alena's jurk - en in het algemeen haar aanwezigheid - haar zou kunnen overschaduwen en zo haar aanstaande huwelijk zou verpesten. Het verhaal dat Alena op TikTok deelde, ging al snel viraal. In de beschrijving van de video schreef het knappe meisje: "Mijn lieve vriendin heeft me niet uitgenodigd voor haar bruiloft omdat ze me te mooi vond in de jurk die ze voor mij had uitgezocht. Ik heb wat foto's gemaakt." Alena heeft enkele afbeeldingen gepubliceerd terwijl ze de prachtige jurk droeg, bedekt met pailletten. Gebruikers konden het gedrag van haar vriendin niet begrijpen, en sommigen schreven: "Als je vriendin, zou ze moeten willen dat je mooi bent. Als ze zelfverzekerd was, zou ze zich niet geïntimideerd hebben gevoeld op haar eigen huwelijk. Heel triest”. Een ander, in plaats daarvan: “Dit schokt me. Vrouwen moeten elkaar kracht geven en we zijn allemaal mooi op onze eigen manier."

Wat denk jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt