Hij koopt een verpakking sla en vindt er een kikkertje in: het is nu zijn huisdier (+ VIDEO) - Curioctopus.nl
x
Hij koopt een verpakking sla en vindt…
Kan zuiveringszout ons echt helpen bij het verteren? Dit is wat je moet weten voordat je het gebruikt Een gouden ring ontdekt met een van de eerste afbeeldingen van Jezus: het werd gevonden in een oud wrak

Hij koopt een verpakking sla en vindt er een kikkertje in: het is nu zijn huisdier (+ VIDEO)

29 December 2021 • Door Janine
1.176
Advertisement

Zou je er ooit aan denken om een gewone zak sla te openen en jezelf... in gezelschap te vinden? Nee, we maken geen grapje, want dit is precies wat er gebeurde met de man die de hoofdpersoon is van het merkwaardige verhaal dat we je gaan vertellen.

Een gebaar dat we allemaal elke dag maken, werd voor deze persoon het begin van een heel speciale vriendschap, die met een kikker die al snel zijn huisdier werd. Dacht je dat je alles al had gezien en gelezen? Misschien heb je het bij het verkeerde eind: wij vertellen je waarom.

Een eenvoudige zak sla, gekocht door Simon Curtis, een 35-jarige Amerikaan uit Tulsa, in Oklahoma, was allesbehalve het omhulsel voor alleen voedsel. Binnenin vond de man niets minder dan een onverwachte aanwezigheid die op zijn zachtst gezegd onverwacht was. Het was een kleine kikker, die Simon in korte tijd ter harte nam, zozeer zelfs dat hij besloot zijn verhaal te delen, dat al snel viraal ging op het web.

Als velen, bij het zien van een kleine levende amfibie in de zak sla, geschrokken zouden hebben gereageerd of misschien het huisdier terug naar de natuur hadden gebracht, was dit niet het geval bij Curtis. De 35-jarige opende de zak sla op 20 december 2021 en van daaruit besloot hij op Twitter een verhaal te documenteren dat niet voorbestemd lijkt om snel te eindigen.

Volgens wat gemeld werd, was het te koud om de kikker vrij te laten in het wild. Wat moest hij dan doen? Na even nadenken besloot Simon die nieuwsgierige groene amfibie een naam te geven en er voor te zorgen zoals voor elk ander huisdier. Zo ontstond de vriendschap met Tony.

Nadat hij een speciale leefruimte voor de kikker had ingericht, voedde en verzorgde hij hem volgens het advies van vele mensen die zich voor hem beschikbaar stelden voor alle informatie die hij nodig had. Zijn plannen voor de toekomst? Om de omgeving waarin Tony leeft steeds meer te verbeteren, speciaal te creëren volgens al zijn natuurlijke behoeften. En Simon kon, bij dit alles, niet gelukkiger zijn.

Advertisement

"Ik was blij iets levends te vinden in de producten die ik eet - zei hij - ik beschouw het als een teken van de eerlijkheid van het merk, dat echt natuurlijke producten verkoopt, en ik ben geneigd Tony als huisdier te houden".

Kortom: een vriendschap die op zijn zachtst gezegd op een bijzondere manier is ontstaan. Wat vind jij? Zou je voor een kikker zorgen alsof het een hond of een kat is?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt