Haar man is dol op speelgoedautootjes, ze verbrandt de hele collectie omdat "het te veel kost"

Janine image
door Janine

20 Januari 2022

Haar man is dol op speelgoedautootjes, ze verbrandt de hele collectie omdat "het te veel kost"
Advertisement

Hobby's moeten worden gecultiveerd en binnen een relatie moeten de passies en ruimtes van anderen worden gerespecteerd. Maar vaak kunnen sommige passies een reden zijn voor ruzies en misverstanden. Wat gebeurt er als de partner je passie niet deelt en deze niet respecteert? Dit verhaal doet ons nadenken over wat het betekent om ruimtes te delen en eventuele problemen op te lossen. Een vrouw heeft besloten haar toevlucht te nemen tot het meest extreme gebaar: ze heeft besloten om op drastische wijze wraak te nemen omdat de passie van haar man "te veel kost".

via debate.com

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

De man, slachtoffer van de wraak van zijn vrouw, vertelde het hele verhaal op Facebook. De man is een verzamelaar van speelgoedautootjes, en hij deelde wat er gebeurde in een Facebook-groep van gepassioneerden: zijn vrouw deelde nooit de passie van haar man, maar liet zelfs zien dat ze er geen respect voor had. Ze besloot alles volledig te vernietigen en in brand te steken. De kostbare verzameling Hot Wheels, speelgoedauto's geproduceerd door Mattel, is volledig vernietigd. De man had er jaren over gedaan om die collectie te verzamelen, en hij had ook veel geld uitgegeven. De vrouw accepteerde dit niet: de kosten die haar man maakte voor speelgoedauto's, beschouwde ze als onnodige voorwerpen.

De man schreef in de post:

"Ik verzamel al ongeveer 2 jaar Hot Wheels, maar mijn vrouw vertelde me vorige week dat ik te veel aan deze auto's uitgaf en dat als ik er meer mee naar huis zou nemen, ze ze zou verbranden. Ik dacht dat ze een grapje maakte, maar ik had de dag ervoor wat modellen gekocht. De volgende dag, terwijl ik aan het werk was, stuurde ze me een foto van de collectie voordat ze het verbrandde en schreef: 'Ik zei het je toch'. "

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

Na het delen van zijn verhaal kreeg de man veel berichten van solidariteit van andere liefhebbers: het was echt pijnlijk. Na deze gebeurtenis durfde de man de collectie niet meer voort te zetten en koos hij ervoor om juridische maatregelen tegen zijn vrouw te nemen: die auto's waren geen simpele en dure voorwerpen, maar betekenden een emotionele band voor hem, die de vrouw niet begreep. We weten niet hoe het verhaal is geëindigd, maar we hopen dat de man het verlangen zal terugvinden om zijn passie te blijven cultiveren.

Advertisement