Ze besluit al haar tatoeages te bedekken voor een experiment: haar kinderen herkennen haar niet meer - Curioctopus.nl
x
Ze besluit al haar tatoeages te bedekken…
Amazon verkoopt een Japanse Deze Japanse man verhuurt zichzelf om niets te doen: het regent verzoeken

Ze besluit al haar tatoeages te bedekken voor een experiment: haar kinderen herkennen haar niet meer

16 Januari 2022 • Door Janine
1.856
Advertisement

Veel mensen voelen zich niet op hun gemak met hun lichaam en hun uiterlijk, en proberen manieren te vinden om zichzelf te accepteren en zich beter te voelen: in de spiegel kijken wordt in veel gevallen een echte uitdaging om te overwinnen. Er zijn mensen die besluiten om een ​​innerlijke reis van bewustzijn en acceptatie te maken, mensen die besluiten hun toevlucht te nemen tot een esthetische retouchering en mensen die zich ertoe verbinden hun lichaam te veranderen dankzij lichaamsbeweging en voeding. Aimee Smith voelt zich prettig in haar lichaam vol tatoeages, en zonder deze voelt ze zich niet dezelfde persoon.

via: Daily Star

Aimee is 23 en kreeg op 14-jarige leeftijd een tattoo-machine: precies op dat moment besloot ze haar eerste tattoo te laten zetten en sindsdien is ze niet meer gestopt. Nu heeft Aimee meer dan 40 tatoeages en ziet haar uiterlijk er - vergeleken met een paar jaar geleden - heel anders uit. De vrouw staat bekend om haar uiterlijk, zozeer zelfs dat ze de bijnaam "girl with the tattoos” heeft gekregen.

De vrouw besloot onlangs een experiment op tv te ondergaan: ze bedekte al haar tatoeages, waardoor ze praktisch onzichtbaar waren. Je ziet niet langer de zwarte vlekken op het gezicht en lichaam: alleen de kleur van de huid. De reactie van haar familie was heel heftig: haar moeder huilde bijna en Aimee zegt: "Ik was geschokt toen ik haar hoorde zeggen hoe mooi ik was, maar tegelijkertijd heb ik al zo lang tatoeages op mijn gezicht en ze zijn zo'n belangrijk onderdeel van mijn leven dat mijn moeder zei 'dat is niet mijn dochter'." Maar de sterkste reactie was die van haar kinderen, die in eerste instantie hun moeder niet herkenden. “Nadat de mensen vertrokken, moest ik mijn kinderen vasthouden en mijn jongste keek me niet eens aan omdat hij geen idee had wie ik was.”

Advertisement

Kortom: Aimee's tatoeages zijn niet alleen een fundamenteel onderdeel van haar leven, ze maken haar ook tot wat ze is in de ogen van de mensen van wie ze het meest houdt. Aimee zegt ook dat ze nooit om de mening van anderen gaf: veel mensen bekritiseerden haar vanwege haar uiterlijk en wezen naar haar, waardoor ze zich vreemd voelde. Maar de jonge vrouw is trots op wie ze is en hoe ze eruitziet, en het kan haar niet schelen wat mensen denken. Elke tatoeage, ook die op het gezicht, heeft een bepaalde betekenis: de meeste van haar tatoeages herinneren aan een moeilijke periode in Aimee's leven of vertegenwoordigen haar kinderen en haar familie. De vrouw legde vervolgens uit: “In de loop der jaren hebben tatoeages me echt geholpen mezelf te vinden en uit die tunnel te komen van niet weten wie ik was. Ze hebben me geholpen mezelf te vinden en ik weet niet wie ik zou zijn zonder hen”.

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt