Ze laat haar vriend haar eerste tatoeage op haar zetten: het resultaat is rampzalig

Janine image
door Janine

18 Januari 2022

Ze laat haar vriend haar eerste tatoeage op haar zetten: het resultaat is rampzalig
Advertisement

Zou je ooit een beginnende tatoeëerder zijn eerste klus op je huid laten doen? Het risico op een klinkende mislukking kan groot zijn, maar met de juiste hoeveelheid vertrouwen kan het alles veranderen. En als je nee hebt geantwoord op onze vraag, denk je zeker niet als het meisje over wie we je gaan vertellen

In de overtuiging dat ze haar vriend een blijk van genegenheid en vertrouwen wilde geven, heeft de jonge vrouw ermee ingestemd om een ​​tatoeage door hem te laten zetten. Tot nu toe niets vreemds, behalve dat het voor de jongen de eerste keer was dat hij een echte tekening met inkt op iemands huid uitprobeerde. Een belangrijke oefening dus, die een mooi en leuk resultaat moest opleveren, maar die uiteindelijk niet helemaal aan de verwachtingen voldeed. Integendeel: het was een echte ramp, die het meisje wilde delen in een video op TikTok. Dit is wat er gebeurd is.

via notactuallyshi/TikTok

Advertisement
notactuallyshi/TikTok

notactuallyshi/TikTok

De episode is er zo één die voorbestemd is om in korte tijd het web over te gaan, wat reacties en opmerkingen van veel mensen oproept. De hoofdpersoon is de gebruiker die bekend staat als @notactuallyshi op TikTok, die in een clip die tienduizenden views heeft gekregen, besloot iedereen te laten zien wat er was gebeurd met haar vriend, een beginnende tattoo-artiest.

"Ik liet mijn vriend zijn eerste tatoeage op mij zetten", zei het betraande meisje, uitleggend dat ze een schattige smiley wilde en liet zien hoe de felbegeerde tekening eruit had moeten zien. Eigenlijk was het geen heel moeilijke operatie: een cirkel met twee punten en een lijn in het midden ligt zeker binnen ieders bereik. Maar volgens het verkregen resultaat lijkt het er niet echt op.

Advertisement
notactuallyshi/TikTok

notactuallyshi/TikTok

De "mond" van het gezicht is in feite omgevormd tot een wiebelende lijn, terwijl de ogen geen precisie toonden in de tekening. Allemaal vergezeld van de letters "R, A, D", gegraveerd net boven de vermoedelijke ogen van de emoji. Er was maar weinig voor nodig, bij het zien van de video, tot de reacties en commentaren van TikTok-gebruikers arriveerden.

notactuallyshi/TikTok

notactuallyshi/TikTok

Velen van hen, die het meisje in tranen zagen na de lelijke tatoeage, boden hun steun aan en probeerden haar ervan te overtuigen dat het gemakkelijk te bedekken zou zijn, of dat het zo erg niet was.

Wat denk jij? Zou jij je partner op je hebben laten oefenen? Is het echt een lelijke tatoeage?

Advertisement