"Wanneer gaan jullie aan kinderen beginnen?": een vrouw geeft een briljant antwoord op deze aandringende vraag

Janine image
door Janine

31 Januari 2022

"Wanneer gaan jullie aan kinderen beginnen?": een vrouw geeft een briljant antwoord op deze aandringende vraag
Advertisement

Wanneer een paar zich vormt en ervoor kiest om zich voor het leven te verenigen, zullen ze ook beslissen of ze kinderen willen krijgen of niet. Soms zijn de partners het niet eens over het onderwerp en in deze gevallen, als de wens om samen te zijn sterker is, zal een van de twee ervoor kiezen om zich aan te passen. Maar het is zeker een beslissing die uitsluitend de twee betrokkenen aangaat en niemand anders, ook al horen stellen zichzelf vaak eindeloos vragen: “Wanneer gaan jullie aan kinderen beginnen?” Dit is wat er gebeurde met Carrie Jansen en haar man Nic, die het ideale antwoord vonden om te geven.

via Cosmopolitan

Advertisement
Dana Dantis/Pxhere - Not the actual photo

Dana Dantis/Pxhere - Not the actual photo

De twee zijn acht jaar samen en drie jaar getrouwd, maar hebben besloten geen kinderen te krijgen. Na de bruiloft, in de hoop dat het paar van gedachten zou veranderen, werd de vraag van vrienden en familieleden aanhoudender, zozeer zelfs dat Carrie en Nic die opdringerigheid niet meer konden verdragen. De vrouw, lerares op een basisschool met een passie voor kinderen, legt uit: "Dat is niet mijn lot. Het is hetzelfde als zeggen dat ik van bloemen hou, maar dat betekent niet dat ik er zelf een wil kweken. Ik vind het leuk om de tuinen van andere mensen te bewonderen."

Het echtpaar, dat de druk en aandrang van anderen niet langer kon verdragen, had een briljant idee. De familie vertellen dat ze geen kinderen zouden krijgen was niet genoeg: niemand zou zich erbij neergelegd hebben en iedereen had gehoopt op een koerswijziging, dus besloten ze iets anders te doen.

Toen ze een hondje genaamd Leelu adopteerden, kondigden de twee het "gelukkige evenement" aan met een reeks fotografische foto's waarin Carrie een babybuik onder haar trui simuleerde, waar de nieuwkomer op de laatste foto onder tevoorschijn kwam.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Onder de afbeeldingen schreef de vrouw: “Mijn man en ik zijn drie jaar getrouwd en iedereen ergert ons door te vragen wanneer we een baby krijgen. We kwamen aardig in de buurt, toch?"

Het bericht ging viraal op internet en kreeg veel ondersteunende reacties van gebruikers, waarop Carrie antwoordde: “Het krijgen van kinderen is zeker een gevoelig en wijdverbreid onderwerp van mijn generatie, net als zoveel andere sociale kwesties. Het is spannend om andere mensen te vinden die zich net als mij voelen.”

Hoewel de tijden zijn veranderd, lijkt het er nog steeds op dat van jonge stellen wordt verwacht dat ze vroeg of laat kinderen krijgen, zonder rekening te houden met het standpunt van de direct betrokkenen, die er als enigen over mogen beslissen.

Dit koppel vond een leuke manier om een ​​einde te maken aan druk van buitenaf door de komst van hun “baby” in het gezin aan te kondigen, ongetwijfeld anders dan wat anderen hadden verwacht.

Wat vinden jullie van deze leuke vondst? Heeft het de gewenste effecten gehad?

Advertisement